1. overige
  2. Blood Chocolate

Film Blood Chocolate

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Blood Chocolate. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Blood Chocolate weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Blood Chocolate op imdb.nl. Misschien is Blood Chocolate op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Blood Chocolate streamen online als je een Blood Chocolate torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Blood Chocolate op 123movies staat.

Specificaties over de film Blood Chocolate

Schermtype

Agnes Bruckner

Genre

Kijkwijzer

12

Speelduur

95:00:00 minuten

Regisseur

Katja Von Garnier

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2007

Omschrijving van de film Blood Chocolate

Valerie lijkt een normaal meisje, maar achter haar onschuldige uiterlijk schuilt een duister geheim. Overdag werkt ze in een charmante chocoladewinkel, waar ze haar klanten verwent met heerlijke zoetigheden. Maar wanneer de avond valt, verandert Valerie in iets ongelooflijks: een weerwolf. Ze sluit zich aan bij haar "familie", de laatste weerwolven op aarde, en samen beleven ze spannende avonturen. Op een dag ontmoet Valerie de Amerikaanse schrijver Aiden, die gefascineerd is door de legende van de weerwolf. Aiden is vastbesloten om het mysterie te ontrafelen en alle geheimen bloot te leggen. Maar wanneer hij Valerie ontmoet, overvalt hem een gevoel dat hij niet kan negeren: liefde. Terwijl Valerie en Aiden zich verliezen in een gepassioneerde romance, moeten ze ook omgaan met de uitdagingen die hun verschillende werelden met zich meebrengen. Kunnen ze hun liefde overwinnen en samen een toekomst opbouwen, of zullen ze gedoemd zijn om gescheiden te blijven door hun onverenigbare levensstijlen? Blood Chocolate neemt je mee op een meeslepende reis vol romantiek, mysterie en bovennatuurlijke krachten. Durf jij jezelf onder te dompelen in deze betoverende wereld?

Veelgestelde vragen over de film Blood Chocolate

Agnes Bruckner is de hoofdrolspeler in Blood Chocolate. De volledige cast van Blood Chocolate kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Blood Chocolate is .

De speelduur van de film Blood Chocolate is 95:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Blood Chocolate te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Blood Chocolate wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Blood Chocolate is geproduceerd in 2007. Als de film recent is uitgebracht kun je Blood Chocolate in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Blood Chocolate aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Blood Chocolate heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Blood Chocolate in blue ray te bekijken is.

Katja Von Garnier is de regisseur van Blood Chocolate.