1. overige
  2. Sandokan Trilogy Box

Film Sandokan Trilogy Box

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Sandokan Trilogy Box. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Sandokan Trilogy Box weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Sandokan Trilogy Box op imdb.nl. Misschien is Sandokan Trilogy Box op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Sandokan Trilogy Box streamen online als je een Sandokan Trilogy Box torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Sandokan Trilogy Box op 123movies staat.

Specificaties over de film Sandokan Trilogy Box

Schermtype

Carole André

Genre

Televisie | Avontuur

Kijkwijzer

AL

Speelduur

360 minuten minuten

Regisseur

Sergio Sollima

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1976

Omschrijving van de film Sandokan Trilogy Box

De Sandokan Trilogy Box is een must-have voor elke liefhebber van avontuur en exotische verhalen. Duik in het adembenemende universum van Sandokan, de legendarische tijger van Maleisië. Deze prachtige boxset bevat maar liefst 6 uur aan kijkplezier, verdeeld over 3 DVD's. Stap aan boord van het schip van Sandokan en reis mee naar de mysterieuze en betoverende wereld van het negentiende-eeuwse Maleisië. Deze epische avonturenreeks neemt je mee op een onvergetelijke reis vol spanning, actie en romantiek. Bewonder de prachtige landschappen en laat je meeslepen door de meeslepende verhaallijnen die je hart sneller doen kloppen. De Sandokan Trilogy Box is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een uitstekende kans om je onder te dompelen in de rijke cultuur van Maleisië. Ontdek de tradities, gebruiken en geschiedenis van dit betoverende land terwijl je geniet van de meeslepende avonturen van Sandokan en zijn trouwe metgezellen. Deze boxset is het ideale cadeau voor zowel verzamelaars als avonturiers die op zoek zijn naar een unieke kijkervaring.

Veelgestelde vragen over de film Sandokan Trilogy Box

Carole André is de hoofdrolspeler in Sandokan Trilogy Box. De volledige cast van Sandokan Trilogy Box kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Sandokan Trilogy Box is Televisie | Avontuur.

De speelduur van de film Sandokan Trilogy Box is 360 minuten minuten.

Om te bekijken waar Sandokan Trilogy Box te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Sandokan Trilogy Box wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Sandokan Trilogy Box is geproduceerd in 1976. Als de film recent is uitgebracht kun je Sandokan Trilogy Box in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Sandokan Trilogy Box aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Sandokan Trilogy Box heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Sandokan Trilogy Box in blue ray te bekijken is.

Sergio Sollima is de regisseur van Sandokan Trilogy Box.