1. overige
  2. Wall-E

Film Wall-E

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Wall-E. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Wall-E weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Wall-E op imdb.nl. Misschien is Wall-E op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Wall-E streamen online als je een Wall-E torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Wall-E op 123movies staat.

Specificaties over de film Wall-E

Schermtype

Genre

Kijkwijzer

Speelduur

minuten

Regisseur

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film Wall-E

In dit buitenaards spannende avontuur neemt WALL-E je mee naar een adembenemende melkweg, waar een vastberaden robot de hoofdrol speelt. Deze charmante en bijzondere robot is geprogrammeerd om afval op te ruimen op een verlaten aarde. Maar WALL-E is geen gewone robot. Hij heeft een eigen persoonlijkheid en een nieuwsgierige geest die hem onderscheidt van zijn soortgenoten. Terwijl WALL-E zijn dagelijkse taak uitvoert, ontdekt hij een mysterieus object dat zijn wereld op zijn kop zet. Dit object is een geavanceerde robot genaamd EVE, die is gestuurd om te zoeken naar tekenen van leven op aarde. WALL-E wordt meteen verliefd op EVE en is vastbesloten om haar te laten zien wat hij heeft ontdekt. Samen gaan ze op een onvergetelijke reis door de melkweg, vol met verrassende wendingen en hartverwarmende momenten. Met zijn prachtige animatie, meeslepende verhaallijn en onweerstaanbare personages, is WALL-E een film die jong en oud zal betoveren. Het combineert humor, avontuur en een vleugje romantiek op een unieke manier. Laat je meeslepen in de betoverende wereld van WALL-E en ontdek hoe een kleine robot de kracht heeft om de melkweg te veranderen.

Veelgestelde vragen over de film Wall-E

is de hoofdrolspeler in Wall-E. De volledige cast van Wall-E kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Wall-E is .

De speelduur van de film Wall-E is minuten.

Om te bekijken waar Wall-E te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Wall-E wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: . 

Wall-E is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je Wall-E in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Wall-E aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Wall-E heeft het volgende advies qua leeftijd: jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Wall-E in blue ray te bekijken is.

is de regisseur van Wall-E.