1. avontuur
  2. Jurassic World Fallen Kingdom

Film Jurassic World Fallen Kingdom

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Jurassic World Fallen Kingdom. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Jurassic World Fallen Kingdom weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Jurassic World Fallen Kingdom op imdb.nl. Misschien is Jurassic World Fallen Kingdom op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Jurassic World Fallen Kingdom streamen online als je een Jurassic World Fallen Kingdom torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Jurassic World Fallen Kingdom op 123movies staat.

Specificaties over de film Jurassic World Fallen Kingdom

Schermtype

Jeff Goldblum

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

128 minuten

Regisseur

J.A. Bayona

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Jurassic World Fallen Kingdom

Jurassic World Fallen Kingdom brengt je terug naar het adembenemende eiland Isla Nublar, waar het avontuur en de spanning zich voortzetten. Deze keer bevind je je in een wereld waar de menselijke aanwezigheid ver te zoeken is en de dinosauriërs heersen over de weelderige jungle. Ontdek wat er gebeurt wanneer de slapende vulkaan ontwaakt en een allesverwoestende uitbarsting teweegbrengt. In dit spannende vervolg bundelen Owen en Claire opnieuw hun krachten om de overlevende dinosauriërs te redden van totale uitroeiing. Chris Pratt schittert als Owen, een ervaren dinosaurusfluisteraar, terwijl Bryce Dallas Howard de rol van Claire op zich neemt, een sterke en vastberaden vrouw die vastbesloten is om de dieren te beschermen. Samen vormen ze een onverslaanbaar team dat de strijd aangaat met de meedogenloze natuurkrachten en meedogenloze vijanden. Jurassic World Fallen Kingdom neemt je mee op een onvergetelijk avontuur vol actie, emotie en adembenemende visuele effecten. Bereid je voor om je hartslag te voelen versnellen terwijl je wordt ondergedompeld in een wereld waar dinosauriërs en mensen opnieuw met elkaar in conflict komen. Beleef het zelf en ontdek hoe de helden alles op alles zetten om de dinosauriërs te redden en te voorkomen dat ze voorgoed in de geschiedenis verdwijnen.

Veelgestelde vragen over de film Jurassic World Fallen Kingdom

Jeff Goldblum is de hoofdrolspeler in Jurassic World Fallen Kingdom. De volledige cast van Jurassic World Fallen Kingdom kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Jurassic World Fallen Kingdom is Avontuur.

De speelduur van de film Jurassic World Fallen Kingdom is 128 minuten.

Om te bekijken waar Jurassic World Fallen Kingdom te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Jurassic World Fallen Kingdom wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Jurassic World Fallen Kingdom is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Jurassic World Fallen Kingdom in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Jurassic World Fallen Kingdom aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Jurassic World Fallen Kingdom heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Jurassic World Fallen Kingdom in blue ray te bekijken is.

J.A. Bayona is de regisseur van Jurassic World Fallen Kingdom.