1. avontuur
  2. Dancesh Wolves

Film Dancesh Wolves

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Dancesh Wolves. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Dancesh Wolves weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Dancesh Wolves op imdb.nl. Misschien is Dancesh Wolves op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Dancesh Wolves streamen online als je een Dancesh Wolves torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Dancesh Wolves op 123movies staat.

Specificaties over de film Dancesh Wolves

Schermtype

Kevin Costner

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

237:00:00 minuten

Regisseur

Kevin Costner

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2021

Omschrijving van de film Dancesh Wolves

Dancesh Wolves is een adembenemende en meeslepende film die het verhaal vertelt van Luitenant John Dunbar, gespeeld door Kevin Costner. Dunbar gaat op een moedige missie om een afgelegen legerpost te beschermen tegen de bedreiging van de Sioux-indianen. Zijn avontuur brengt hem naar de uitgestrekte vlaktes van de Amerikaanse prairie. Eenmaal aangekomen op zijn bestemming, bouwt Dunbar een diplomatieke band op met de argwanende indianen. Hij wordt liefdevol opgenomen in hun gemeenschap en raakt uiteindelijk verliefd op een blanke vrouw die is opgegroeid bij de Sioux. Maar wanneer zijn collega's van het Amerikaanse leger arriveren en dreigen de Sioux te overweldigen, staat Dunbar voor een moeilijke keuze. Dancesh Wolves is een visueel meesterwerk dat het verhaal vertelt van een man die zijn ogen opent voor de realiteit en kennismaakt met een nobel volk dat in harmonie met de natuur leeft. Deze prachtige film, geregisseerd door Kevin Costner in zijn debuut als regisseur, werd bekroond met talloze Oscars, waaronder beste regie, beste film, beste scenario en beste soundtrack. Dancesh Wolves is een tijdloze klassieker die je meeneemt op een emotionele reis vol avontuur en liefde.

Veelgestelde vragen over de film Dancesh Wolves

Kevin Costner is de hoofdrolspeler in Dancesh Wolves. De volledige cast van Dancesh Wolves kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Dancesh Wolves is Avontuur.

De speelduur van de film Dancesh Wolves is 237:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Dancesh Wolves te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Dancesh Wolves wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Dancesh Wolves is geproduceerd in 2021. Als de film recent is uitgebracht kun je Dancesh Wolves in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Dancesh Wolves aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Dancesh Wolves heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Dancesh Wolves in blue ray te bekijken is.

Kevin Costner is de regisseur van Dancesh Wolves.