1. avontuur
  2. Kruistocht in Spijkerbroek)

Film Kruistocht in Spijkerbroek)

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Kruistocht in Spijkerbroek). Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Kruistocht in Spijkerbroek) weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Kruistocht in Spijkerbroek) op imdb.nl. Misschien is Kruistocht in Spijkerbroek) op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Kruistocht in Spijkerbroek) streamen online als je een Kruistocht in Spijkerbroek) torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Kruistocht in Spijkerbroek) op 123movies staat.

Specificaties over de film Kruistocht in Spijkerbroek)

Schermtype

Emily Watson

Genre

Avontuur | Boekverfilming | Kinderen & Familie

Kijkwijzer

12

Speelduur

125:00:00 minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Engels | Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2006

Omschrijving van de film Kruistocht in Spijkerbroek)

In het spannende avontuur genaamd "Kruistocht in Spijkerbroek" volgen we het verhaal van de vijftienjarige Dolf, die per ongeluk in de middeleeuwen belandt door het gebruik van een revolutionaire tijdmachine. Zonder dat hij het wilde, wordt hij overvallen door bandieten, maar gelukkig wordt hij gered door de prachtige en dappere Jenne. Ze maakt deel uit van een indrukwekkende kinderkruistocht, bestaande uit maar liefst achtduizend kinderen, die moedig onderweg zijn naar Jeruzalem om de stad te bevrijden van de Arabieren. In dit meeslepende verhaal zien we hoe Dolf de kinderen bijstaat terwijl ze de angstaanjagende bergen trotseren, moeilijke infectieziekten overwinnen en moedig strijden tegen rovende ridders. Zijn onverwachte aanwezigheid en moderne kennis blijken van onschatbare waarde te zijn voor de kinderen in deze gevaarlijke reis. Dolf moet niet alleen vechten voor zijn eigen overleving, maar ook voor die van zijn nieuwe vrienden. "Kruistocht in Spijkerbroek" is een meeslepend avontuur dat jong en oud zal betoveren. Het brengt ons terug naar de middeleeuwen en laat ons kennismaken met een groep kinderen die ongekende moed en vastberadenheid tonen. Dit boek is niet alleen een spannend avontuur, maar biedt ook een inkijkje in de geschiedenis en laat ons nadenken over de kracht van vriendschap en doorzet.

Veelgestelde vragen over de film Kruistocht in Spijkerbroek)

Emily Watson is de hoofdrolspeler in Kruistocht in Spijkerbroek). De volledige cast van Kruistocht in Spijkerbroek) kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Kruistocht in Spijkerbroek) is Avontuur | Boekverfilming | Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Kruistocht in Spijkerbroek) is 125:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Kruistocht in Spijkerbroek) te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Kruistocht in Spijkerbroek) wordt afgespeeld in Engels | Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Kruistocht in Spijkerbroek) is geproduceerd in 2006. Als de film recent is uitgebracht kun je Kruistocht in Spijkerbroek) in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Kruistocht in Spijkerbroek) aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Kruistocht in Spijkerbroek) heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Kruistocht in Spijkerbroek) in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van Kruistocht in Spijkerbroek).