1. Komedie
  2. Dr Dolittle 4

Film Dr Dolittle 4

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Dr Dolittle 4. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Dr Dolittle 4 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Dr Dolittle 4 op imdb.nl. Misschien is Dr Dolittle 4 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Dr Dolittle 4 streamen online als je een Dr Dolittle 4 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Dr Dolittle 4 op 123movies staat.

Specificaties over de film Dr Dolittle 4

Schermtype

Christine Chatelain

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

90 minuten

Regisseur

Craig Shapiro

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2008

Omschrijving van de film Dr Dolittle 4

Maya Dolittle en haar trouwe hond Lucky nemen je mee op een onvergetelijk avontuur in Dr Dolittle 4! In dit spannende vervolg op de populaire filmreeks ontdekken Maya en Lucky dat ze een speciale gave hebben: ze kunnen met dieren praten! Samen reizen ze de hele wereld over om verschillende dieren te helpen en te communiceren met de meest exotische wezens. In Dr Dolittle 4 beleef je niet alleen een boeiend verhaal, maar word je ook meegenomen in een visueel spektakel. De prachtige filmlocaties en de adembenemende special effects zorgen ervoor dat je jezelf helemaal onderdompelt in de magische wereld van Maya en Lucky. Je zult versteld staan van de kleurrijke dierenwereld die tot leven komt op het grote scherm. Met Dr Dolittle 4 haal je niet alleen een geweldige film in huis, maar ook een avontuur dat je keer op keer kunt beleven. Begeef je in de schoenen van Maya Dolittle en ontdek de spanning van het communiceren met dieren. Laat je betoveren door de humor, de emotie en de prachtige cinematografie van deze film. Dr Dolittle 4 is een absolute must-have voor liefhebbers van avontuur, dierenliefhebbers en iedereen die graag meegaat op een reis vol verrassingen!

Veelgestelde vragen over de film Dr Dolittle 4

Christine Chatelain is de hoofdrolspeler in Dr Dolittle 4. De volledige cast van Dr Dolittle 4 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Dr Dolittle 4 is Komedie.

De speelduur van de film Dr Dolittle 4 is 90 minuten.

Om te bekijken waar Dr Dolittle 4 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Dr Dolittle 4 wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Dr Dolittle 4 is geproduceerd in 2008. Als de film recent is uitgebracht kun je Dr Dolittle 4 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Dr Dolittle 4 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Dr Dolittle 4 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Dr Dolittle 4 in blue ray te bekijken is.

Craig Shapiro is de regisseur van Dr Dolittle 4.