1. Komedie
  2. Roman Holiday

Film Roman Holiday

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Roman Holiday. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Roman Holiday weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Roman Holiday op imdb.nl. Misschien is Roman Holiday op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Roman Holiday streamen online als je een Roman Holiday torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Roman Holiday op 123movies staat.

Specificaties over de film Roman Holiday

Schermtype

Audrey Hepburn

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

113 minuten

Regisseur

William Wyler

Gesproken taal

Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1953

Omschrijving van de film Roman Holiday

Roman Holiday is een betoverende film die je meeneemt op een onvergetelijk avontuur. Het verhaal draait om een moderne prinses, prachtig vertolkt door de legendarische Audrey Hepburn. Ze rebelleert tegen haar koninklijke verplichtingen en besluit om in haar eentje Rome te ontdekken. Deze klassieke film heeft niet alleen de harten van het publiek veroverd, maar heeft ook Audrey Hepburn een welverdiende Oscar opgeleverd. De film neemt je mee op een betoverende reis door de prachtige straten van Rome. Je wordt ondergedompeld in de cultuur, de architectuur en de romantiek van deze adembenemende stad. Audrey Hepburn schittert als moderne prinses, die haar eigen weg kiest en zichzelf bevrijdt van de beperkingen van haar koninklijke status. Haar avontuurlijke geest en charme zullen je betoveren en je laten verlangen naar je eigen Roman Holiday. Met zijn meeslepende verhaal, prachtige cinematografie en onvergetelijke optredens is Roman Holiday een tijdloze klassieker die je niet mag missen. Of je nu een fan bent van Audrey Hepburn, van romantische films of gewoon op zoek bent naar een film die je meeneemt naar een andere wereld, Roman Holiday zal je zeker bekoren. Dompel jezelf onder in de magie van deze film en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door het prachtige Rome.

Veelgestelde vragen over de film Roman Holiday

Audrey Hepburn is de hoofdrolspeler in Roman Holiday. De volledige cast van Roman Holiday kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Roman Holiday is Komedie.

De speelduur van de film Roman Holiday is 113 minuten.

Om te bekijken waar Roman Holiday te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Roman Holiday wordt afgespeeld in Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Roman Holiday is geproduceerd in 1953. Als de film recent is uitgebracht kun je Roman Holiday in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Roman Holiday aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Roman Holiday heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Roman Holiday in blue ray te bekijken is.

William Wyler is de regisseur van Roman Holiday.