1. Komedie
  2. Dennis De Bengel

Film Dennis De Bengel

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Dennis De Bengel. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Dennis De Bengel weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Dennis De Bengel op imdb.nl. Misschien is Dennis De Bengel op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Dennis De Bengel streamen online als je een Dennis De Bengel torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Dennis De Bengel op 123movies staat.

Specificaties over de film Dennis De Bengel

Schermtype

Christopher Lloyd

Genre

Komedie

Kijkwijzer

6

Speelduur

92 minuten

Regisseur

Nick Castle

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans, Italiaans

Ondertiteling

Duits | Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans voor doven en slechthorenden | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1993

Omschrijving van de film Dennis De Bengel

Dennis De Bengel is een ondeugende en grappige jongen die zorgt voor een hoop avontuur en chaos. Wanneer Dennis vakantie heeft, is het verstandig om alle ramen en deuren te sluiten! Vooral buurman Mr. Wilson (gespeeld door Walter Matthau) moet op zijn hoede zijn, want Dennis dringt letterlijk en figuurlijk zijn leven binnen wanneer zijn ouders de stad uit zijn. Mr. Wilson wordt helemaal gek van de kleine Bengel. Zelfs de smerige dief die de buurt op zijn kop zet, wordt door Dennis tot het uiterste gedreven. Dennis De Bengel is gebaseerd op de populaire stripfiguur van Hank Ketcham en brengt hilariteit en plezier voor kinderen en volwassenen. Deze film is gecreëerd door de getalenteerde schrijver en producer John Hughes, bekend van succesvolle films zoals Home Alone en Beethoven. Met zijn creatieve brein weet Hughes keer op keer een onvergetelijke en vermakelijke ervaring te creëren. Laat je meeslepen in de wereld van Dennis De Bengel en beleef samen met hem de meest komische en spannende avonturen. Deze film is perfect voor een gezellige avond met het hele gezin. Dus sluit de ramen en deuren en bereid je voor op een hilarische en onvergetelijke ervaring met Dennis De Bengel!

Veelgestelde vragen over de film Dennis De Bengel

Christopher Lloyd is de hoofdrolspeler in Dennis De Bengel. De volledige cast van Dennis De Bengel kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Dennis De Bengel is Komedie.

De speelduur van de film Dennis De Bengel is 92 minuten.

Om te bekijken waar Dennis De Bengel te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Dennis De Bengel wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans voor doven en slechthorenden | Nederlands. 

Dennis De Bengel is geproduceerd in 1993. Als de film recent is uitgebracht kun je Dennis De Bengel in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Dennis De Bengel aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Dennis De Bengel heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Dennis De Bengel in blue ray te bekijken is.

Nick Castle is de regisseur van Dennis De Bengel.