1. Komedie
  2. Killing Of A Sacred Deer

Film Killing Of A Sacred Deer

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Killing Of A Sacred Deer. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Killing Of A Sacred Deer weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Killing Of A Sacred Deer op imdb.nl. Misschien is Killing Of A Sacred Deer op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Killing Of A Sacred Deer streamen online als je een Killing Of A Sacred Deer torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Killing Of A Sacred Deer op 123movies staat.

Specificaties over de film Killing Of A Sacred Deer

Schermtype

Colin Farrell

Genre

Komedie

Kijkwijzer

12

Speelduur

120:00:00 minuten

Regisseur

Yorgos Lanthimos

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film Killing Of A Sacred Deer

Elevation Sales presenteert met trots "The Killing of a Sacred Deer", een meesterwerk dat je gegarandeerd op het puntje van je stoel zal houden. Deze intense en intrigerende film neemt je mee op een duistere reis vol onverwachte wendingen en onthult geleidelijk aan een mysterieus plot dat je niet loslaat. Ga mee op deze onvergetelijke cinematografische ervaring en laat je betoveren door de bekroonde regisseur Yorgos Lanthimos. "The Killing of a Sacred Deer" is niet zomaar een film, het is een meeslepende ervaring die je diep raakt. Deze DVD is een must-have voor liefhebbers van films die verder gaan dan het conventionele en je uitdagen om na te denken. Het genre van deze film overstijgt de grenzen van de bioscoop en brengt je in een wereld waar de grenzen tussen goed en kwaad vervagen. Bereid je voor op een emotionele achtbaanrit terwijl je geconfronteerd wordt met morele dilemma's en je afvraagt wat je zelf zou doen in dezelfde situatie. Met "The Killing of a Sacred Deer" haal je niet alleen een film in huis, maar ook een gespreksonderwerp dat je vrienden en familie zal intrigeren. Verrijk je filmcollectie met deze meesterlijke creatie en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je je onderdompelt in de duistere en fascinerende wereld van deze film. Mis deze kans niet om een stukje filmgeschiedenis in handen te krijgen en geniet keer op keer van deze meesterlijke DVD.

Veelgestelde vragen over de film Killing Of A Sacred Deer

Colin Farrell is de hoofdrolspeler in Killing Of A Sacred Deer. De volledige cast van Killing Of A Sacred Deer kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Killing Of A Sacred Deer is Komedie.

De speelduur van de film Killing Of A Sacred Deer is 120:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Killing Of A Sacred Deer te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Killing Of A Sacred Deer wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Killing Of A Sacred Deer is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je Killing Of A Sacred Deer in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Killing Of A Sacred Deer aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Killing Of A Sacred Deer heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Killing Of A Sacred Deer in blue ray te bekijken is.

Yorgos Lanthimos is de regisseur van Killing Of A Sacred Deer.