1. Komedie
  2. Two Weeks Notice

Film Two Weeks Notice

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Two Weeks Notice. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Two Weeks Notice weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Two Weeks Notice op imdb.nl. Misschien is Two Weeks Notice op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Two Weeks Notice streamen online als je een Two Weeks Notice torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Two Weeks Notice op 123movies staat.

Specificaties over de film Two Weeks Notice

Schermtype

Sandra Bullock

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

97:00:00 minuten

Regisseur

Marc Lawrence

Gesproken taal

Italiaans

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Frans | Engels | Spaans | Duits | Italiaans voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

2002

Omschrijving van de film Two Weeks Notice

"Advocaat Lucy Kelson, met een diploma van Harvard Law op zak, is vastbesloten de wereld te redden. Ze neemt echter ook de tijd om dassen te strikken en toekomstige vriendinnen uit te kiezen voor haar grillige baas, de knappe miljardair George Wade. Lucy is de hele situatie grondig beu en besluit ontslag te nemen. Maar dat past niet in de plannen van de slimme Wade en Cupido. Sandra Bullock en Hugh Grant vormen het 'perfect onvolmaakte' koppel in deze romantische komedie van regisseur Marc Lawrence (Miss Congeniality). Grant schittert in zijn rol als charmante, excentrieke Engelsman, waar hij zo goed in is. Bullock, tevens producent van de film, verrast opnieuw als slimme, neurotische buitenstaander die langzaam transformeert tot de ultieme droomvrouw. Talen: Engels, Frans, Italiaans." In "Two Weeks Notice" worden we meegenomen in het leven van Lucy Kelson, een briljante advocate met een diploma van Harvard Law. Ze is vastbesloten om de wereld te redden, maar wordt constant afgeleid door haar taken als assistente van George Wade, een knappe miljardair met wispelturige neigingen. Lucy heeft er genoeg van en neemt de moedige beslissing om haar ontslag in te dienen. Dit brengt haar echter in conflict met Wade en zijn handlanger Cupido, die andere plannen hebben. De film wordt gedragen door het onvolmaakte, maar perfecte koppel gevormd door Sandra Bullock en Hugh Grant. Bullock, die tevens.

Veelgestelde vragen over de film Two Weeks Notice

Sandra Bullock is de hoofdrolspeler in Two Weeks Notice. De volledige cast van Two Weeks Notice kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Two Weeks Notice is Komedie.

De speelduur van de film Two Weeks Notice is 97:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Two Weeks Notice te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Two Weeks Notice wordt afgespeeld in Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Frans | Engels | Spaans | Duits | Italiaans voor doven en slechthorenden. 

Two Weeks Notice is geproduceerd in 2002. Als de film recent is uitgebracht kun je Two Weeks Notice in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Two Weeks Notice aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Two Weeks Notice heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Two Weeks Notice in blue ray te bekijken is.

Marc Lawrence is de regisseur van Two Weeks Notice.