1. Komedie
  2. Groundhog Day

Film Groundhog Day

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Groundhog Day. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Groundhog Day weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Groundhog Day op imdb.nl. Misschien is Groundhog Day op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Groundhog Day streamen online als je een Groundhog Day torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Groundhog Day op 123movies staat.

Specificaties over de film Groundhog Day

Schermtype

Bill Murray

Genre

Komedie | Fantasy

Kijkwijzer

6

Speelduur

101 minuten

Regisseur

Harold Ramis

Gesproken taal

Frans, Duits

Ondertiteling

Nederlands | Engels | Frans

Geproduceerd in welk jaar

1993

Omschrijving van de film Groundhog Day

Bill Murray en Andie MacDowell schitteren samen in deze betoverende romantische komedie genaamd Groundhog Day. Het verhaal draait om Phill (Bill Murray), een egoïstische tv-weerman die gevangen zit in een bizarre tijdlus. Elke ochtend wordt hij wakker op dezelfde dag, steeds opnieuw. Het is de ergste dag uit zijn leven en hij lijkt er niet aan te kunnen ontsnappen. Maar wat deze film zo uniek maakt, is dat Phill de mogelijkheid heeft om de gebeurtenissen van die dag te beïnvloeden. Hij kan experimenteren, grenzen verleggen en zelfs de toekomst voorspellen. Maar elke keer dat hij denkt dat hij de juiste keuzes heeft gemaakt, wordt hij geconfronteerd met de hilarische consequenties van zijn eigen beslissingen. "It's Groundhog Day!" klinkt het steeds opnieuw, terwijl Phill zichzelf afvraagt of hij ooit nog uit deze eindeloze herhaling kan ontsnappen. Deze film neemt je mee op een rollercoaster van emoties, van lachen tot ontroering. Met een beeldverhouding van 16:9 wordt je volledig ondergedompeld in het verhaal van Phill en zijn bijzondere Groundhog Day-avontuur. Bereid je voor op een onvergetelijke filmervaring die je keer op keer wilt herbeleven.

Veelgestelde vragen over de film Groundhog Day

Bill Murray is de hoofdrolspeler in Groundhog Day. De volledige cast van Groundhog Day kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Groundhog Day is Komedie | Fantasy.

De speelduur van de film Groundhog Day is 101 minuten.

Om te bekijken waar Groundhog Day te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Groundhog Day wordt afgespeeld in Frans, Duits en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels | Frans. 

Groundhog Day is geproduceerd in 1993. Als de film recent is uitgebracht kun je Groundhog Day in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Groundhog Day aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Groundhog Day heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Groundhog Day in blue ray te bekijken is.

Harold Ramis is de regisseur van Groundhog Day.