1. Komedie
  2. Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead

Film Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead op imdb.nl. Misschien is Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead streamen online als je een Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead op 123movies staat.

Specificaties over de film Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead

Schermtype

Charlotte Frogner

Genre

Komedie

Kijkwijzer

16

Speelduur

97:00:00 minuten

Regisseur

Tommy Wirkola

Gesproken taal

Engels, Frans, Duits

Ondertiteling

Nederlands | Frans | Duits

Geproduceerd in welk jaar

2014

Omschrijving van de film Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead

Tommy Wirkola (Hansel & Gretel: Witch Hunters) is terug met zijn nieuwste speelfilm, Dead Snow 2: Vs Dead. Dit vervolg op de cultklassieker Dead Snow uit 2009 neemt je opnieuw mee op een bloedstollend avontuur vol horror en komedie. Net als Shaun of the Dead en Evil Dead weet deze film een perfecte balans te vinden tussen angstaanjagende momenten en hilarische grappen. Dead Snow: Red vs Dead is een film die je op het puntje van je stoel laat zitten. Het hoge tempo houdt je constant in spanning terwijl je geniet van de sterke visuele grappen die de film te bieden heeft. Maar dat is nog niet alles, want deze film heeft ook enkele spectaculaire set pieces die je zeker niet wilt missen. Met alle ingrediënten voor een nieuwe publieksfavoriet, is Dead Snow 2: Vs Dead een absolute must-see voor liefhebbers van horror en komedie. Laat je meeslepen in het verhaal en ontdek hoe de strijd tussen de levende doden en de mensheid zich ontvouwt. Durf jij het aan om deze spannende en grappige film te kijken?

Veelgestelde vragen over de film Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead

Charlotte Frogner is de hoofdrolspeler in Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead. De volledige cast van Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead is Komedie.

De speelduur van de film Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead is 97:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead wordt afgespeeld in Engels, Frans, Duits en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Frans | Duits. 

Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead is geproduceerd in 2014. Als de film recent is uitgebracht kun je Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead in blue ray te bekijken is.

Tommy Wirkola is de regisseur van Speelfilm Dead Snow 2:Vs Dead.