1. Komedie
  2. Porky’s Revenge

Film Porky's Revenge

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Porky's Revenge. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Porky's Revenge weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Porky's Revenge op imdb.nl. Misschien is Porky's Revenge op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Porky's Revenge streamen online als je een Porky's Revenge torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Porky's Revenge op 123movies staat.

Specificaties over de film Porky's Revenge

Schermtype

Tony Ganios

Genre

Komedie

Kijkwijzer

12

Speelduur

89 minuten

Regisseur

James Komack

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1985

Omschrijving van de film Porky's Revenge

"Vlees, een student van de Angel Beach High School, komt een prachtig gevormd meisje tegen dat huilend langs de kant van de weg zit. Hij wordt echter geschokt wanneer hij haar gezicht ziet, dat niet lijkt te passen bij haar mooie figuur. Maar dat is niet het enige, want het blijkt de dochter van Porky te zijn. Porky, die zojuist zijn nachtclub heeft heropend op een Mississippi-rivierboot. Bovendien wil Porky dat het basketbalteam de overwinning weggeeft tijdens de finale, omdat hij heeft ingezet op het andere team. Als ze dat niet doen, zullen er consequenties zijn. Zal Porky wraak kunnen nemen, of is het weer de beurt aan de studenten van de High School?" "In Porky's Revenge, duik je in een meeslepend verhaal vol verrassende wendingen. Beleef de avonturen van Meat, een dappere student die geconfronteerd wordt met de duistere plannen van Porky, de beruchte nachtclubeigenaar. Terwijl Meat probeert het mooie meisje te redden, wordt hij meegesleurd in een strijd tussen goed en kwaad. Ontdek de spanning en sensatie van deze unieke film, die zich afspeelt op een Mississippi-rivierboot, waar Porky zijn snode plannen beraamt. Zal Meat erin slagen om Porky te stoppen en de High School te redden, of zal Porky zijn wraak krijgen? Beleef het zelf in Porky's Revenge. Deze film zal je op het puntje van je stoel houden en je hart sneller laten kloppen.".

Veelgestelde vragen over de film Porky's Revenge

Tony Ganios is de hoofdrolspeler in Porky's Revenge. De volledige cast van Porky's Revenge kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Porky's Revenge is Komedie.

De speelduur van de film Porky's Revenge is 89 minuten.

Om te bekijken waar Porky's Revenge te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Porky's Revenge wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Porky's Revenge is geproduceerd in 1985. Als de film recent is uitgebracht kun je Porky's Revenge in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Porky's Revenge aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Porky's Revenge heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Porky's Revenge in blue ray te bekijken is.

James Komack is de regisseur van Porky's Revenge.