1. Komedie
  2. American Pie: 1-8 Box

Film American Pie: 1-8 Box

5/5

Ontdek bij ons alles over de film American Pie: 1-8 Box. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film American Pie: 1-8 Box weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar American Pie: 1-8 Box op imdb.nl. Misschien is American Pie: 1-8 Box op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt American Pie: 1-8 Box streamen online als je een American Pie: 1-8 Box torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat American Pie: 1-8 Box op 123movies staat.

Specificaties over de film American Pie: 1-8 Box

Schermtype

Jason Biggs

Genre

Komedie

Kijkwijzer

16

Speelduur

00: minuten

Regisseur

Jon Hurwitz

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film American Pie: 1-8 Box

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de film American Pie: 1-8 Box

Jason Biggs is de hoofdrolspeler in American Pie: 1-8 Box. De volledige cast van American Pie: 1-8 Box kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film American Pie: 1-8 Box is Komedie.

De speelduur van de film American Pie: 1-8 Box is 00: minuten.

Om te bekijken waar American Pie: 1-8 Box te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film American Pie: 1-8 Box wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

American Pie: 1-8 Box is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je American Pie: 1-8 Box in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de American Pie: 1-8 Box aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

American Pie: 1-8 Box heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of American Pie: 1-8 Box in blue ray te bekijken is.

Jon Hurwitz is de regisseur van American Pie: 1-8 Box.