1. Komedie
  2. Notting Hill

Film Notting Hill

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Notting Hill. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Notting Hill weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Notting Hill op imdb.nl. Misschien is Notting Hill op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Notting Hill streamen online als je een Notting Hill torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Notting Hill op 123movies staat.

Specificaties over de film Notting Hill

Schermtype

Dylan Moran

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

125 minuten

Regisseur

Roger Michell

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1999

Omschrijving van de film Notting Hill

Anna Scott (Julia Roberts) is een wereldberoemde en begeerde filmster. Haar prachtige gezicht siert de covers van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar op de voet. Maar achter haar glamourwereld verlangt ze naar iets echts, iets wat haar leven compleet maakt. Aan de andere kant hebben we William Thacker (Hugh Grant), de eigenaar van een gezellig reisboekenwinkeltje. Hij leidt een rustig leventje, hoewel hij een knotsgekke huisgenoot heeft. Sinds zijn scheiding is zijn liefdesleven echter niet meer wat het geweest is, en hij voelt een leegte in zijn hart. Op een onverwacht moment kruisen de paden van Anna en William elkaar en ontstaat er een connectie die ze nooit hadden verwacht. In het schilderachtige Notting Hill, waar liefde en romantiek in de lucht hangen, bloeit er iets moois op tussen deze twee totaal verschillende mensen. Maar in een wereld waarin paparazzi altijd op de loer liggen en waarin hun werelden mijlenver uit elkaar lijken te liggen, zullen ze in staat zijn om de liefde te vinden die ze zoeken? Deze betoverende film neemt je mee op een onvoorspelbaar avontuur vol hartverwarmende momenten en hilarische situaties. Met de bruisende energie van Londen als achtergronddecor en de chemie tussen Julia Roberts en Hugh Grant, zal Notting Hill je zeker laten lachen, huilen en verliefd worden. Bereid je voor op een romantisch avontuur dat je hart zal veroveren en je geloof in ware liefde zal herstellen.

Veelgestelde vragen over de film Notting Hill

Dylan Moran is de hoofdrolspeler in Notting Hill. De volledige cast van Notting Hill kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Notting Hill is Komedie.

De speelduur van de film Notting Hill is 125 minuten.

Om te bekijken waar Notting Hill te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Notting Hill wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands. 

Notting Hill is geproduceerd in 1999. Als de film recent is uitgebracht kun je Notting Hill in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Notting Hill aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Notting Hill heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Notting Hill in blue ray te bekijken is.

Roger Michell is de regisseur van Notting Hill.