1. Komedie
  2. Police Academy Collection

Film Police Academy Collection

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Police Academy Collection. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Police Academy Collection weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Police Academy Collection op imdb.nl. Misschien is Police Academy Collection op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Police Academy Collection streamen online als je een Police Academy Collection torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Police Academy Collection op 123movies staat.

Specificaties over de film Police Academy Collection

Schermtype

Leslie Easterbrook

Genre

Komedie

Kijkwijzer

12

Speelduur

584 minuten

Regisseur

Hugh Wilson

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

0

Omschrijving van de film Police Academy Collection

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de film Police Academy Collection

Leslie Easterbrook is de hoofdrolspeler in Police Academy Collection. De volledige cast van Police Academy Collection kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Police Academy Collection is Komedie.

De speelduur van de film Police Academy Collection is 584 minuten.

Om te bekijken waar Police Academy Collection te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Police Academy Collection wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

Police Academy Collection is geproduceerd in 0. Als de film recent is uitgebracht kun je Police Academy Collection in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Police Academy Collection aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Police Academy Collection heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Police Academy Collection in blue ray te bekijken is.

Hugh Wilson is de regisseur van Police Academy Collection.