1. Komedie
  2. Night At The Museum 3

Film Night At The Museum 3

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Night At The Museum 3. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Night At The Museum 3 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Night At The Museum 3 op imdb.nl. Misschien is Night At The Museum 3 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Night At The Museum 3 streamen online als je een Night At The Museum 3 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Night At The Museum 3 op 123movies staat.

Specificaties over de film Night At The Museum 3

Schermtype

Ben Stiller

Genre

Komedie

Kijkwijzer

6

Speelduur

94 minuten

Regisseur

Shawn Levy

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2014

Omschrijving van de film Night At The Museum 3

Laat je meevoeren in het meest hilarische avontuur ooit in de nieuwe film "Night at the Museum 3: Secret of the Tomb"! Ontdek hoe de wereld op zijn kop staat als de magie van het betoverde tablet begint af te brokkelen. Nachtbewaker Larry (gespeeld door Ben Stiller) is vastbesloten om het nachtelijke leven van het museum te redden en reist af naar het betoverende Londen. Samen met zijn trouwe vrienden - de onvergetelijke Robin Williams, Owen Wilson en Rebel Wilson - trotseert Larry gevaarlijke situaties en ontmoet hij nieuwe, spannende personages. Kan Larry de magie van het museum behouden en ervoor zorgen dat de museumstukken na sluitingstijd tot leven blijven komen? Beleef een avontuur vol actie, humor en magie met "Night at the Museum 3: Secret of the Tomb". Laat je betoveren door de geweldige cast, meeslepende verhaallijn en adembenemende locaties. Deze film is een absolute must-see voor iedereen die houdt van avontuur en een flinke dosis lachplezier. Mis het niet en ervaar zelf de spanning van een nacht in het museum!

Veelgestelde vragen over de film Night At The Museum 3

Ben Stiller is de hoofdrolspeler in Night At The Museum 3. De volledige cast van Night At The Museum 3 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Night At The Museum 3 is Komedie.

De speelduur van de film Night At The Museum 3 is 94 minuten.

Om te bekijken waar Night At The Museum 3 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Night At The Museum 3 wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Night At The Museum 3 is geproduceerd in 2014. Als de film recent is uitgebracht kun je Night At The Museum 3 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Night At The Museum 3 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Night At The Museum 3 heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Night At The Museum 3 in blue ray te bekijken is.

Shawn Levy is de regisseur van Night At The Museum 3.