1. Komedie
  2. Uncle Buck

Film Uncle Buck

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Uncle Buck. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Uncle Buck weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Uncle Buck op imdb.nl. Misschien is Uncle Buck op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Uncle Buck streamen online als je een Uncle Buck torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Uncle Buck op 123movies staat.

Specificaties over de film Uncle Buck

Schermtype

Culkin, Macaulay

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

100:00:00 minuten

Regisseur

John Hughes

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film Uncle Buck

In deze geweldige komedie genaamd "Oom Buck" speelt de legendarische John Candy de rol van een nonchalante, vrolijke vrijgezel die plotseling wordt belast met de zorg voor zijn neef en nichtjes vanwege een familiecrisis. Oom Buck, bekend om zijn stevige maaltijden en inventieve manier van de was doen, heeft absoluut geen ervaring met het gezinsleven. Desondanks weet hij al snel het hart van zijn jonge familieleden, Miles en Maizy, te veroveren. Hoewel zijn zorgeloze levensstijl niet bij iedereen in de smaak valt, met name bij zijn opstandige nichtje Tia (gespeeld door Jean Kelly) en zijn ongeduldige vriendin Chanice (gespeeld door Amy Madigan), bewijst Oom Buck dat hij wel degelijk in staat is om voor kinderen te zorgen. Met een beetje geluk en een flinke dosis liefde weet hij iedereen te verbazen in deze hartverwarmende familiekomedie. "Oom Buck" is een absolute must-see voor liefhebbers van humor en familiefilms. Laat je meeslepen door de onweerstaanbare charme van John Candy en geniet van de hilarische situaties die ontstaan wanneer een onverwachte oppas de boel overneemt. Deze film zit boordevol levendige personages, grappige dialogen en ontroerende momenten die je zullen laten lachen en je hart verwarmen. Dus ga er lekker voor zitten en laat Oom Buck je betoveren met zijn onconventionele, maar liefdevolle aan.

Veelgestelde vragen over de film Uncle Buck

Culkin, Macaulay is de hoofdrolspeler in Uncle Buck. De volledige cast van Uncle Buck kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Uncle Buck is Komedie.

De speelduur van de film Uncle Buck is 100:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Uncle Buck te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Uncle Buck wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Uncle Buck is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je Uncle Buck in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Uncle Buck aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Uncle Buck heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Uncle Buck in blue ray te bekijken is.

John Hughes is de regisseur van Uncle Buck.