1. Komedie
  2. Ellis in Glamourland

Film Ellis in Glamourland

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Ellis in Glamourland. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Ellis in Glamourland weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Ellis in Glamourland op imdb.nl. Misschien is Ellis in Glamourland op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Ellis in Glamourland streamen online als je een Ellis in Glamourland torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Ellis in Glamourland op 123movies staat.

Specificaties over de film Ellis in Glamourland

Schermtype

Linda de Mol

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

100:00:00 minuten

Regisseur

Pieter Kramer

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Nederlands | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2004

Omschrijving van de film Ellis in Glamourland

ELLIS IN GLAMOURLAND is een bruisende komedie die het verhaal vertelt van Ellis, een alleenstaande moeder die haar leven een betoverende wending wil geven. In deze film wordt het echte leven van Ellis onthuld, dat verre van een sprookje is. Als alleenstaande moeder moet ze zichzelf in stand houden, omdat haar ex-man bijna geen geld aan hun zoon besteedt. Om een verandering teweeg te brengen, besluit Ellis de uitdaging aan te gaan en zich in te schrijven voor de cursus "Hoe trouw ik een miljonair". Samen met haar medecursisten begint Ellis aan een avontuurlijke zoektocht naar rijke vrijgezellen. Terwijl de anderen schaamteloze trucs proberen uit te halen om een miljonair aan de haak te slaan, blijkt Ellis onbedoeld een hartenbreker te zijn voor een eenzame miljonair! Iedereen probeert op zijn eigen manier indruk te maken, maar wie zal het hart van Ellis veroveren? Zal ze kiezen voor rijkdom, stabiliteit of passie? ELLIS IN GLAMOURLAND neemt je mee op een hilarische reis vol verrassingen en onverwachte wendingen. Deze film zit boordevol humor, romantiek en spannende keuzes. Geniet van de avonturen van Ellis terwijl ze haar weg vindt in de wereld van glamour en rijkdom. Mis deze levendige komedie niet en ontdek wie erin slaagt om het hart van Ellis te veroveren!

Veelgestelde vragen over de film Ellis in Glamourland

Linda de Mol is de hoofdrolspeler in Ellis in Glamourland. De volledige cast van Ellis in Glamourland kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Ellis in Glamourland is Komedie.

De speelduur van de film Ellis in Glamourland is 100:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Ellis in Glamourland te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Ellis in Glamourland wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels. 

Ellis in Glamourland is geproduceerd in 2004. Als de film recent is uitgebracht kun je Ellis in Glamourland in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Ellis in Glamourland aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Ellis in Glamourland heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Ellis in Glamourland in blue ray te bekijken is.

Pieter Kramer is de regisseur van Ellis in Glamourland.