1. Komedie
  2. The Mask

Film The Mask

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Mask. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Mask weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Mask op imdb.nl. Misschien is The Mask op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Mask streamen online als je een The Mask torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Mask op 123movies staat.

Specificaties over de film The Mask

Schermtype

Jim Carrey

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

97:00:00 minuten

Regisseur

Chuck Russell

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1994

Omschrijving van de film The Mask

Hij is een unieke held, een held die je niet snel om hulp zou vragen. Ontmoet Stanley Ipkiss (gespeeld door Jim Carrey), een echte pechvogel die zijn leven drastisch ziet veranderen wanneer hij aan de oever van een rivier een mysterieus, eeuwenoud masker vindt. Vanaf dat moment begint zijn leven als een ware achtbaanrit. Het masker bezit namelijk de magische kracht om zijn diepste wensen en verlangens werkelijkheid te maken. Samen met zijn trouwe viervoeter Milo en de betoverende Tina (gespeeld door Cameron Diaz) verandert hij in razend tempo de stad; S-s-s-smokin'! Dit unieke masker brengt niet alleen een boeiend verhaal tot leven, maar biedt ook een fantastische kijkervaring. Met Jim Carrey in de hoofdrol, bekend om zijn komische talent, is het gegarandeerd een avond vol lachen en spanning. Het masker onthult niet alleen de verborgen krachten van Stanley, maar ook zijn innerlijke verlangens en dromen. Het is een symbool van vrijheid en zelfexpressie, waardoor Stanley zijn ware potentieel kan ontdekken. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol humor, actie en avontuur terwijl Stanley het masker gebruikt om zijn leven om te toveren en de stad op zijn kop te zetten. Het masker is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een inspiratiebron voor iedereen die dromen heeft en deze durft na te jagen. Dus zet het masker op en betreed de wereld van Stanley Ipkiss - een.

Veelgestelde vragen over de film The Mask

Jim Carrey is de hoofdrolspeler in The Mask. De volledige cast van The Mask kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Mask is Komedie.

De speelduur van de film The Mask is 97:00:00 minuten.

Om te bekijken waar The Mask te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Mask wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

The Mask is geproduceerd in 1994. Als de film recent is uitgebracht kun je The Mask in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Mask aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Mask heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Mask in blue ray te bekijken is.

Chuck Russell is de regisseur van The Mask.