1. Komedie
  2. Breakfast At Tiffany’s

Film Breakfast At Tiffany's

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Breakfast At Tiffany's. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Breakfast At Tiffany's weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Breakfast At Tiffany's op imdb.nl. Misschien is Breakfast At Tiffany's op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Breakfast At Tiffany's streamen online als je een Breakfast At Tiffany's torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Breakfast At Tiffany's op 123movies staat.

Specificaties over de film Breakfast At Tiffany's

Schermtype

Audrey Hepburn

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

110 minuten

Regisseur

Blake Edwards

Gesproken taal

Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1961

Omschrijving van de film Breakfast At Tiffany's

Het product "Breakfast At Tiffany's" is een romantische komedie gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1958 van de Amerikaanse schrijver Truman Capote. Het verhaal volgt het eigenzinnige meisje Holly Golightly, die graag in de watten wordt gelegd en uitgenomen wordt. Ze is wispelturig, impulsief en een tikkeltje onbetrouwbaar, maar tegelijkertijd ook lief en charmant. De film werd destijds zowel in Amerika als Europa een groot succes, mede dankzij het indrukwekkende acteerwerk en de uitstraling van Audrey Hepburn, die op een uiterst charmante manier gestalte geeft aan de rol van Holly. Voor Hepburn, die al in vele beroemde films heeft gespeeld, werd Breakfast At Tiffany's gezien als een van de hoogtepunten in haar carrière. Het verhaal van Breakfast At Tiffany's neemt je mee in een wereld vol glamour en romantiek. Het is een tijdloos verhaal dat het publiek blijft betoveren. De film combineert humor, liefde en verwarring op een unieke manier en weet daarmee een breed scala aan emoties op te roepen bij de kijkers. Naast het meeslepende verhaal en het fantastische acteerwerk, maakt de prachtige setting de film compleet. De scènes die zich afspelen bij het beroemde juweliershuis Tiffany's in New York zorgen voor een extra vleugje magie. Breakfast At Tiffany's is een must-see voor liefhebbers van romantiek en komedie. Het is een tijdloze klassieker die je keer op keer kunt bekijken.

Veelgestelde vragen over de film Breakfast At Tiffany's

Audrey Hepburn is de hoofdrolspeler in Breakfast At Tiffany's. De volledige cast van Breakfast At Tiffany's kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Breakfast At Tiffany's is Komedie.

De speelduur van de film Breakfast At Tiffany's is 110 minuten.

Om te bekijken waar Breakfast At Tiffany's te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Breakfast At Tiffany's wordt afgespeeld in Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Breakfast At Tiffany's is geproduceerd in 1961. Als de film recent is uitgebracht kun je Breakfast At Tiffany's in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Breakfast At Tiffany's aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Breakfast At Tiffany's heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Breakfast At Tiffany's in blue ray te bekijken is.

Blake Edwards is de regisseur van Breakfast At Tiffany's.