1. Komedie
  2. Intouchables

Film Intouchables

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Intouchables. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Intouchables weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Intouchables op imdb.nl. Misschien is Intouchables op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Intouchables streamen online als je een Intouchables torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Intouchables op 123movies staat.

Specificaties over de film Intouchables

Schermtype

Omar Sy

Genre

Komedie

Kijkwijzer

12

Speelduur

112:00:00 minuten

Regisseur

Olivier Nakache

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2011

Omschrijving van de film Intouchables

Intouchables is een uniek product dat je meeneemt op een meeslepende reis vol emotie en humor. Dit verhaal draait om de miljonair Philippe, die door een tragisch ongeval aan een rolstoel is gekluisterd. Hij woont in een prachtig huis in het hart van Parijs, terwijl Driss, een jonge Senegalees, in een minder bevoorrechte buitenwijk leeft. Driss verdient zijn geld met verschillende activiteiten, soms wat schimmig, soms met een uitkering. Maar als hij aanspraak wil maken op een uitkering, moet hij solliciteren. Op een dag wordt Driss plotseling geconfronteerd met een echte baan, namelijk als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn onuitputtelijke energie zorgt hij ervoor dat het stijve huishouden van Philippe binnen de kortste keren op zijn kop staat. Maar niet alleen het leven van Philippe wordt door Driss veranderd, ook Driss zelf zal nooit meer hetzelfde zijn. Deze film biedt een onvergetelijk verhaal over vriendschap, acceptatie en de kracht van het doorbreken van sociale barrières. Intouchables is niet zomaar een film, het is een ervaring die je meeneemt in de levens van Philippe en Driss. Het is een verhaal dat je raakt en je aan het lachen maakt, terwijl het tegelijkertijd diepere thema's en emoties aanboort. Dit is een must-see voor liefhebbers van hartverwarmende films met een scherp randje. Bereid je voor op een rollercoaster van emoties terwijl je meegaat op.

Veelgestelde vragen over de film Intouchables

Omar Sy is de hoofdrolspeler in Intouchables. De volledige cast van Intouchables kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Intouchables is Komedie.

De speelduur van de film Intouchables is 112:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Intouchables te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Intouchables wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Intouchables is geproduceerd in 2011. Als de film recent is uitgebracht kun je Intouchables in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Intouchables aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Intouchables heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Intouchables in blue ray te bekijken is.

Olivier Nakache is de regisseur van Intouchables.