1. Komedie
  2. Astérix Obélix : L’Empire du milieu

Film Astérix Obélix : L'Empire du milieu

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Astérix Obélix : L'Empire du milieu. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Astérix Obélix : L'Empire du milieu weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Astérix Obélix : L'Empire du milieu op imdb.nl. Misschien is Astérix Obélix : L'Empire du milieu op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Astérix Obélix : L'Empire du milieu streamen online als je een Astérix Obélix : L'Empire du milieu torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Astérix Obélix : L'Empire du milieu op 123movies staat.

Specificaties over de film Astérix Obélix : L'Empire du milieu

Schermtype

Guillaume Canet,Gilles Lellouche,Vincent Cassel

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

minuten

Regisseur

Guillaume Canet

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Astérix Obélix : L'Empire du milieu

In het spannende spel Astérix Obélix: L'Empire du milieu beleef je het avontuur van prinses Fu Yi, die gevangen zit in het oude China na een verraderlijke staatsgreep. Gelukkig krijgt ze hulp van Graindemais, een slimme Fenicische koopman, en Tat Han, haar trouwe krijger. Maar om haar moeder te redden en haar land te bevrijden, heeft ze de hulp nodig van de legendarische Gallische helden Asterix en Obelix. Dankzij hun toverdrank zijn ze ongelooflijk sterk en moedig. Samen beginnen ze een groots avontuur naar China, maar ze moeten op hun hoede zijn voor Caesar en zijn machtige leger, die nog steeds dorstig zijn naar verovering. Zal het Asterix, Obelix en de prinses lukken om het Rijk van het Midden te bevrijden en de keizerin te redden? Ontdek het in Astérix Obélix: L'Empire du milieu, waar strategie, vriendschap en avontuur samenkomen in een meeslepende gameplay. Verken prachtige landschappen, ontmoet kleurrijke personages en beleef een uniek verhaal vol humor en actie. Bereid je voor op een onvergetelijke reis naar het oude China en laat je meeslepen door de magie van Astérix Obélix: L'Empire du milieu.

Veelgestelde vragen over de film Astérix Obélix : L'Empire du milieu

Guillaume Canet,Gilles Lellouche,Vincent Cassel is de hoofdrolspeler in Astérix Obélix : L'Empire du milieu. De volledige cast van Astérix Obélix : L'Empire du milieu kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Astérix Obélix : L'Empire du milieu is Komedie.

De speelduur van de film Astérix Obélix : L'Empire du milieu is minuten.

Om te bekijken waar Astérix Obélix : L'Empire du milieu te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Astérix Obélix : L'Empire du milieu wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Astérix Obélix : L'Empire du milieu is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Astérix Obélix : L'Empire du milieu in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Astérix Obélix : L'Empire du milieu aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Astérix Obélix : L'Empire du milieu heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Astérix Obélix : L'Empire du milieu in blue ray te bekijken is.

Guillaume Canet is de regisseur van Astérix Obélix : L'Empire du milieu.