1. Komedie
  2. Judeska in de TBS-kliniek

Film Judeska in de TBS-kliniek

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Judeska in de TBS-kliniek. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Judeska in de TBS-kliniek weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Judeska in de TBS-kliniek op imdb.nl. Misschien is Judeska in de TBS-kliniek op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Judeska in de TBS-kliniek streamen online als je een Judeska in de TBS-kliniek torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Judeska in de TBS-kliniek op 123movies staat.

Specificaties over de film Judeska in de TBS-kliniek

Schermtype

Jandino Asporaat

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

100 minuten

Regisseur

Jandino Asporaat

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Judeska in de TBS-kliniek

Na een serie confrontaties met de wet, persoonlijke beledigingen en fysieke aanvallen heeft de rechtbank besloten om Judeska op te nemen in de tbs-kliniek. Hier zal ze zichzelf moeten vinden door middel van creatieve therapieën, groepsgesprekken en agressietraining. Maar als er iets is waar Judeska absoluut niet tegen kan, is het wel verteld worden wat ze moet doen. Dit leidt tot de meest hilarische scènes met absurde complottheorieën en ontsnappingspogingen, waarmee ze de hele tbs-kliniek op zijn kop zet. Zal het personeel erin slagen om van Judeska een beter mens te maken, of zijn zij straks degene die therapie nodig hebben? Eén ding is zeker: de tbs-kliniek zal nooit meer hetzelfde zijn na haar komst. In "Judeska in de TBS-kliniek" worden de avonturen van Judeska naar een hoger niveau getild. Dit keer bevindt ze zich in een omgeving waar ze gedwongen wordt om aan zichzelf te werken, maar haar eigenzinnige karakter zorgt ervoor dat dit niet zonder slag of stoot gaat. De kijker wordt meegenomen in een rollercoaster van emoties en onverwachte wendingen, terwijl Judeska probeert te ontsnappen aan haar therapeutische verplichtingen. Met haar unieke humor en onvoorspelbare gedrag zorgt Judeska ervoor dat de tbs-kliniek nooit meer hetzelfde zal zijn. De kijker zal zich geen moment vervelen met de hilarische scenes en absurde complotthe.

Veelgestelde vragen over de film Judeska in de TBS-kliniek

Jandino Asporaat is de hoofdrolspeler in Judeska in de TBS-kliniek. De volledige cast van Judeska in de TBS-kliniek kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Judeska in de TBS-kliniek is Komedie.

De speelduur van de film Judeska in de TBS-kliniek is 100 minuten.

Om te bekijken waar Judeska in de TBS-kliniek te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Judeska in de TBS-kliniek wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Judeska in de TBS-kliniek is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Judeska in de TBS-kliniek in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Judeska in de TBS-kliniek aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Judeska in de TBS-kliniek heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Judeska in de TBS-kliniek in blue ray te bekijken is.

Jandino Asporaat is de regisseur van Judeska in de TBS-kliniek.