1. Komedie
  2. Speelfilm Family Man

Film Speelfilm Family Man

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Speelfilm Family Man. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Speelfilm Family Man weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Speelfilm Family Man op imdb.nl. Misschien is Speelfilm Family Man op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Speelfilm Family Man streamen online als je een Speelfilm Family Man torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Speelfilm Family Man op 123movies staat.

Specificaties over de film Speelfilm Family Man

Schermtype

Don Cheadle

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

125:00:00 minuten

Regisseur

Brett Ratner

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2000

Omschrijving van de film Speelfilm Family Man

De speelfilm Family Man neemt je mee in het leven van de steenrijke yup Jack, die alles lijkt te hebben wat zijn hartje begeert. Hij woont in een weelderig luxe appartement, scheurt rond in een flitsende Ferrari en heeft een bankrekening waar menig mens alleen maar van kan dromen. Jack geniet volop van zijn vrijgezellenbestaan en lijkt geen zorgen te hebben in de wereld. Maar dan gebeurt er iets onverwachts. Tijdens de feestdagen wordt Jack wakker in een compleet andere realiteit. Hij is niet langer de succesvolle zakenman die hij was, maar een toegewijde familie man. In deze nieuwe wereld staat zijn gezin op de eerste plaats en moet hij leren om te gaan met de dagelijkse beslommeringen van het vaderschap. Van luiers verschonen tot het bijwonen van schoolvoorstellingen, Jack maakt kennis met de wonderlijke wereld van het ouderschap. Terwijl Jack worstelt met zijn nieuwe rol, begint hij echter te beseffen dat het leven als family man ook zijn charmes heeft. Hij ontdekt dat rijkdom niet alleen in materiële bezittingen zit, maar vooral in de liefde en harmonie die een gezin met zich meebrengt. De speelfilm Family Man is een hartverwarmend en humoristisch verhaal dat je laat nadenken over de ware betekenis van geluk en succes. Bereid je voor op een rollercoaster van emoties en laat je meevoeren in het avontuur van Jack als hij zijn weg vindt in zijn nieuwe leven als family man.

Veelgestelde vragen over de film Speelfilm Family Man

Don Cheadle is de hoofdrolspeler in Speelfilm Family Man. De volledige cast van Speelfilm Family Man kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Speelfilm Family Man is Komedie.

De speelduur van de film Speelfilm Family Man is 125:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Speelfilm Family Man te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Speelfilm Family Man wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Speelfilm Family Man is geproduceerd in 2000. Als de film recent is uitgebracht kun je Speelfilm Family Man in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Speelfilm Family Man aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Speelfilm Family Man heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Speelfilm Family Man in blue ray te bekijken is.

Brett Ratner is de regisseur van Speelfilm Family Man.