1. Komedie
  2. New Kids: Nitro

Film New Kids: Nitro

5/5

Ontdek bij ons alles over de film New Kids: Nitro. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film New Kids: Nitro weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar New Kids: Nitro op imdb.nl. Misschien is New Kids: Nitro op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt New Kids: Nitro streamen online als je een New Kids: Nitro torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat New Kids: Nitro op 123movies staat.

Specificaties over de film New Kids: Nitro

Schermtype

robbie schuurmans

Genre

Komedie

Kijkwijzer

12

Speelduur

75:00:00 minuten

Regisseur

Steffen Haars

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film New Kids: Nitro

In het spannende avontuur genaamd "New Kids: Nitro" staat Friesland op zijn kop door een onverwachte zombieplaag. Maar in het pittoreske dorpje Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie wel wat anders aan hun hoofd. Ze zijn namelijk verwikkeld in een hevige strijd met het nabijgelegen Brabantse dorpje Schijndel. Deze rivaliteit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen tussen de twee groepen. Echter, wanneer de Friese zombies een onschuldig slachtoffer maken uit het Brabantse dorpje, worden de vijandige groepen gedwongen om hun krachten te bundelen. Samen moeten ze het grotere kwaad trotseren en de zombieplaag bestrijden. Met adrenaline pompende actie, humor en een flinke dosis Brabantse bravoure, belooft "New Kids: Nitro" een spectaculaire rit te worden. Buckle up, want deze film neemt je mee op een waanzinnig avontuur vol onverwachte wendingen en hilarische momenten. Nitro gaat hillemoal koekwous jonguh! Dus bereid je voor op een adembenemende ervaring vol brute gevechten, bloedstollende races en natuurlijk de kenmerkende grofgebekte humor van de New Kids. Vergeet niet je gordel vast te maken, want met Nitro aan je zijde ben je klaar om de strijd aan te gaan en te genieten van een film die je op het puntje van je stoel houdt!

Veelgestelde vragen over de film New Kids: Nitro

robbie schuurmans is de hoofdrolspeler in New Kids: Nitro. De volledige cast van New Kids: Nitro kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film New Kids: Nitro is Komedie.

De speelduur van de film New Kids: Nitro is 75:00:00 minuten.

Om te bekijken waar New Kids: Nitro te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film New Kids: Nitro wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

New Kids: Nitro is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je New Kids: Nitro in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de New Kids: Nitro aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

New Kids: Nitro heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of New Kids: Nitro in blue ray te bekijken is.

Steffen Haars is de regisseur van New Kids: Nitro.