1. Komedie
  2. American Pie Reunion

Film American Pie Reunion

5/5

Ontdek bij ons alles over de film American Pie Reunion. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film American Pie Reunion weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar American Pie Reunion op imdb.nl. Misschien is American Pie Reunion op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt American Pie Reunion streamen online als je een American Pie Reunion torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat American Pie Reunion op 123movies staat.

Specificaties over de film American Pie Reunion

Schermtype

Niet gekend

Genre

Komedie

Kijkwijzer

12

Speelduur

108:00:00 minuten

Regisseur

Jon Hurwitz

Gesproken taal

Frans, Duits, Spaans, Italiaans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film American Pie Reunion

In de film "American Pie Reunion" keren alle vrienden uit de originele "American Pie" film na dertien jaar terug naar East Great Falls voor hun high-school reünie. Dit keer komen ze samen voor een heel weekend vol verrassingen en ontdekkingen. Ze beseffen dat sommige dingen zijn veranderd, terwijl andere dingen hetzelfde zijn gebleven. Het is een verhaal over vriendschap, volwassen worden en de kracht van tijd en afstand om vriendschapsbanden te doorstaan. In deze nieuwe film zien we hoe Jim en Michelle zijn getrouwd sinds de gebeurtenissen van 1999. Daarentegen is het uitgegaan tussen Kevin en Vicky en zijn Oz en Heather uit elkaar gegroeid. Maar ondanks deze veranderingen zijn ze nog steeds vrienden voor het leven. Tijdens het reünie weekend halen ze herinneringen op, lachen ze om oude grappen en worden ze als volwassenen weer geïnspireerd. Het is een hartverwarmende en humoristische film die laat zien dat echte vriendschap niet kan worden verbroken, zelfs niet door de tand des tijds.

Veelgestelde vragen over de film American Pie Reunion

Niet gekend is de hoofdrolspeler in American Pie Reunion. De volledige cast van American Pie Reunion kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film American Pie Reunion is Komedie.

De speelduur van de film American Pie Reunion is 108:00:00 minuten.

Om te bekijken waar American Pie Reunion te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film American Pie Reunion wordt afgespeeld in Frans, Duits, Spaans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

American Pie Reunion is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je American Pie Reunion in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de American Pie Reunion aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

American Pie Reunion heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of American Pie Reunion in blue ray te bekijken is.

Jon Hurwitz is de regisseur van American Pie Reunion.