1. Komedie
  2. Louis de Funès essantials Box 8 DVD

Film Louis de Funès essantials Box 8 DVD

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Louis de Funès essantials Box 8 DVD. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Louis de Funès essantials Box 8 DVD weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Louis de Funès essantials Box 8 DVD op imdb.nl. Misschien is Louis de Funès essantials Box 8 DVD op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Louis de Funès essantials Box 8 DVD streamen online als je een Louis de Funès essantials Box 8 DVD torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Louis de Funès essantials Box 8 DVD op 123movies staat.

Specificaties over de film Louis de Funès essantials Box 8 DVD

Schermtype

Louis De Funès

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

minuten

Regisseur

Gérard Oury

Gesproken taal

Engels | Frans | Italiaans

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2021

Omschrijving van de film Louis de Funès essantials Box 8 DVD

De Louis de Funès essentiële Box 8 DVD is een schat aan klassieke Franse komedies die je niet mag missen. Deze prachtige verzameling bevat acht van de meest geliefde films van de legendarische Franse acteur Louis de Funès. Elk van deze films is volledig gerestaureerd om de kijkervaring te optimaliseren. In deze box vind je onder andere "La Grande vadrouille (Gerestaureerde Versie)", een hilarische avonturenfilm waarin Louis de Funès en Bourvil samenwerken om gestrande Britse piloten te helpen ontsnappen uit bezet Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast bevat de box ook de gerestaureerde versies van andere populaire films zoals "Le Corniaud", "Le Tatoué" en "Le Petit Baigneur". Deze films staan garant voor uren kijkplezier en laten je keer op keer schaterlachen. Naast deze klassiekers bevat de box ook minder bekende juweeltjes zoals "L'Aile ou la cuisse (Gerestaureerde Versie)", "La Zizanie", "L'Avare (Gerestaureerde Versie)" en "La Soupe aux choux (Gerestaureerde Versie)". Deze films laten je kennismaken met de veelzijdigheid en het unieke komische talent van Louis de Funès. Of je nu een fan bent van zijn eerdere werken of gewoon op zoek bent naar een lach, de Louis de Funès essentiële Box 8 DVD is een must-have voor elke filmliefhebber.

Veelgestelde vragen over de film Louis de Funès essantials Box 8 DVD

Louis De Funès is de hoofdrolspeler in Louis de Funès essantials Box 8 DVD. De volledige cast van Louis de Funès essantials Box 8 DVD kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Louis de Funès essantials Box 8 DVD is Komedie.

De speelduur van de film Louis de Funès essantials Box 8 DVD is minuten.

Om te bekijken waar Louis de Funès essantials Box 8 DVD te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Louis de Funès essantials Box 8 DVD wordt afgespeeld in Engels | Frans | Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Louis de Funès essantials Box 8 DVD is geproduceerd in 2021. Als de film recent is uitgebracht kun je Louis de Funès essantials Box 8 DVD in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Louis de Funès essantials Box 8 DVD aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Louis de Funès essantials Box 8 DVD heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Louis de Funès essantials Box 8 DVD in blue ray te bekijken is.

Gérard Oury is de regisseur van Louis de Funès essantials Box 8 DVD.