1. Komedie
  2. Grinch

Film Grinch

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Grinch. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Grinch weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Grinch op imdb.nl. Misschien is Grinch op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Grinch streamen online als je een Grinch torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Grinch op 123movies staat.

Specificaties over de film Grinch

Schermtype

Jim Carrey

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

100 minuten

Regisseur

Ron Howard

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Engels | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2000

Omschrijving van de film Grinch

Pas op! Hij is groen... hij is gemeen... en hij haat Kerstmis! De Grinch is een slecht gehumeurd, harig, groen wezen dat in een grot bovenop Mount Crumpit woont, met uitzicht op het dorp Whoville. Terwijl de inwoners van Whoville druk bezig zijn met de voorbereidingen voor het kerstfeest, besluit de Grinch om voorgoed een einde te maken aan Kerstmis. Op kerstavond steelt hij daarom al hun cadeautjes en kerstversieringen, maar ontdekt dan dat de ware betekenis van Kerstmis veel meer inhoudt dan alleen engelenhaar en speelgoed. In deze magische komedie, gebaseerd op het heerlijk eigenzinnige en enorm populaire boek "Dr Seuss' How the Grinch Stole Christmas", schittert de hilarische Jim Carrey als de spectaculaire Grinch. Het is een film die jong en oud zal betoveren met zijn betoverende verhaal en hartverwarmende boodschap. Kijk hoe de Grinch, ondanks zijn boosaardige aard, uiteindelijk de ware kerstgedachte ontdekt en zijn hart smelt. Met adembenemende visuals, meeslepende muziek en onvergetelijke personages, is de Grinch een absolute must-see voor de feestdagen. Dompel jezelf onder in de magie van Kerstmis en laat de Grinch je hart stelen.

Veelgestelde vragen over de film Grinch

Jim Carrey is de hoofdrolspeler in Grinch. De volledige cast van Grinch kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Grinch is Komedie.

De speelduur van de film Grinch is 100 minuten.

Om te bekijken waar Grinch te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Grinch wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Nederlands. 

Grinch is geproduceerd in 2000. Als de film recent is uitgebracht kun je Grinch in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Grinch aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Grinch heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Grinch in blue ray te bekijken is.

Ron Howard is de regisseur van Grinch.