1. Komedie
  2. Elvis: Girls Girls

Film Elvis: Girls Girls

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Elvis: Girls Girls. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Elvis: Girls Girls weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Elvis: Girls Girls op imdb.nl. Misschien is Elvis: Girls Girls op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Elvis: Girls Girls streamen online als je een Elvis: Girls Girls torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Elvis: Girls Girls op 123movies staat.

Specificaties over de film Elvis: Girls Girls

Schermtype

Niet gekend

Genre

Komedie

Kijkwijzer

6

Speelduur

95:00:00 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

1962

Omschrijving van de film Elvis: Girls Girls

Het is 1962 en de legendarische Elvis Presley is aan het genieten van zijn leven als schipper op een prachtige boot. Hij vaart over de glinsterende wateren terwijl hij wordt omringd door de mooiste vrouwen die zijn aandacht opeisen. Maar Elvis is niet alleen gefascineerd door de betoverende schoonheid van zijn vrouwelijke metgezellen, hij heeft ook zijn oog laten vallen op een adembenemende boot die zijn hart sneller laat kloppen. Deze schitterende boot, genaamd "Girls Girls", is een ware parel op het water. Met een prijskaartje van 10000 dollar, is deze droomboot echter nog net buiten het bereik van Elvis. Met slechts 1 dollar op zak, heeft hij nog een lange weg te gaan om het benodigde bedrag bij elkaar te sparen. Maar Elvis is vastberaden en gelooft in zijn dromen. Hij zet alles op alles om zijn ultieme doel te bereiken en de "Girls Girls" te kunnen noemen als zijn eigen. Dompel jezelf onder in de wereld van de legendarische Elvis Presley en zijn onvergetelijke avonturen op het water. Beleef de spanning en het verlangen terwijl Elvis zijn weg baant door uitdagende situaties en obstakels om zijn droomboot te kunnen bemachtigen. Stap aan boord van de "Girls Girls" en laat je betoveren door de magie van deze tijdloze legende. Ga mee op reis met Elvis en ontdek wat er nodig is om je grootste dromen waar te maken.

Veelgestelde vragen over de film Elvis: Girls Girls

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Elvis: Girls Girls. De volledige cast van Elvis: Girls Girls kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Elvis: Girls Girls is Komedie.

De speelduur van de film Elvis: Girls Girls is 95:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Elvis: Girls Girls te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Elvis: Girls Girls wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Elvis: Girls Girls is geproduceerd in 1962. Als de film recent is uitgebracht kun je Elvis: Girls Girls in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Elvis: Girls Girls aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Elvis: Girls Girls heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Elvis: Girls Girls in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Elvis: Girls Girls.