1. cabaret
  2. Youp van ‘t Hek Oeuvre

Film Youp van 't Hek Oeuvre

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Youp van 't Hek Oeuvre. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Youp van 't Hek Oeuvre weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Youp van 't Hek Oeuvre op imdb.nl. Misschien is Youp van 't Hek Oeuvre op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Youp van 't Hek Oeuvre streamen online als je een Youp van 't Hek Oeuvre torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Youp van 't Hek Oeuvre op 123movies staat.

Specificaties over de film Youp van 't Hek Oeuvre

Schermtype

Youp van 't Hek

Genre

Cabaret

Kijkwijzer

AL

Speelduur

999:00:00 minuten

Regisseur

Youp van 't Hek

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2003

Omschrijving van de film Youp van 't Hek Oeuvre

20 jaar lang heeft Youp van 't Hek het Nederlandse theater veroverd met zijn briljante cabaretvoorstellingen. Met een totaal van 15 shows en 10 DVD's heeft hij meer dan twee miljoen theaterbezoekers weten te vermaken. Zijn optredens waren zo populair dat mensen nachtenlang in de rij stonden om een kaartje te bemachtigen. Nu is er een speciale boxset beschikbaar, genaamd "Youp van 't Hek Oeuvre", die alle hoogtepunten van zijn carrière bevat. Deze boxset is een absolute must-have voor alle fans van Youp van 't Hek. Alle theatershows en oudejaarsconferences zijn inbegrepen, samen met vele extra's. Maar dat is nog niet alles! De bonus DVD bevat unieke televisiefragmenten, zoals zijn laatste programma met Cabaret Nar, een jonge Youp die het legendarische nummer "Flappie" zingt, een komische sketch met Adriaan van Dis, een Edison-uitreiking en nog veel meer verrassingen. Ook zijn er lange interviews met niemand minder dan Sonja Barend en een boeiende documentaire over de voorbereidingen bij De Waker, de Slaper & de Dromer. Deze boxset biedt een schat aan unieke Youp van 't Hek-momenten die elke echte fan in zijn bezit moet hebben. Duik in de wereld van Youp, geniet van zijn geniale humor en bewonder zijn talent voor het vertellen van pakkende verhalen. Bestel vandaag nog de "Youp van 't Hek Oeuvre" boxset en laat je meeslepen door de ongeëvenaarde cabaret.

Veelgestelde vragen over de film Youp van 't Hek Oeuvre

Youp van 't Hek is de hoofdrolspeler in Youp van 't Hek Oeuvre. De volledige cast van Youp van 't Hek Oeuvre kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Youp van 't Hek Oeuvre is Cabaret.

De speelduur van de film Youp van 't Hek Oeuvre is 999:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Youp van 't Hek Oeuvre te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Youp van 't Hek Oeuvre wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Youp van 't Hek Oeuvre is geproduceerd in 2003. Als de film recent is uitgebracht kun je Youp van 't Hek Oeuvre in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Youp van 't Hek Oeuvre aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Youp van 't Hek Oeuvre heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Youp van 't Hek Oeuvre in blue ray te bekijken is.

Youp van 't Hek is de regisseur van Youp van 't Hek Oeuvre. 

Bekijk nog meer films