1. musicals
  2. Cabaret

Film Cabaret

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Cabaret. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Cabaret weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Cabaret op imdb.nl. Misschien is Cabaret op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Cabaret streamen online als je een Cabaret torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Cabaret op 123movies staat.

Specificaties over de film Cabaret

Schermtype

Liza Minnelli

Genre

Muziek Ballet & Dans

Kijkwijzer

AL

Speelduur

120:00:00 minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2005

Omschrijving van de film Cabaret

Cabaret is een spannende en meeslepende speelfilm van de getalenteerde regisseur Bob Fosse, bekend van zijn succesvolle werken Sweet Charity, Chicago en All That Jazz. De film neemt ons mee naar het Berlijn van de jaren '30, waar de Amerikaanse Sally Bowles (gespeeld door de getalenteerde Liza Minnelli) haar dromen najagt in de beroemde Kit Kat Club. Sally is vastberaden om een wereldberoemde actrice te worden en haar carrière lijkt onstuitbaar. Ze danst, zingt en acteert als een ware ster in de Kit Kat Club, waar ze met haar spectaculaire optredens het publiek in vervoering brengt. Maar wanneer ze de charmante Engelse Brian Roberts (gespeeld door Michael York) ontmoet, verandert alles. Er ontstaat een vurige en gepassioneerde relatie tussen Sally en Brian. Sally is dolgelukkig, maar dan komt er een rijke man op haar pad die haar wereldfaam belooft. Sally staat voor een moeilijke keuze: haar liefde voor Brian opgeven en haar dromen najagen, of kiezen voor ware liefde en trouw blijven aan haar hart. Cabaret neemt je mee op een emotionele reis vol liefde, passie en hartverscheurende beslissingen. Laat je betoveren door de betoverende sfeer van de Kit Kat Club en ontdek wat er gebeurt wanneer dromen en liefde met elkaar in conflict komen.

Veelgestelde vragen over de film Cabaret

Liza Minnelli is de hoofdrolspeler in Cabaret. De volledige cast van Cabaret kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Cabaret is Muziek Ballet & Dans.

De speelduur van de film Cabaret is 120:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Cabaret te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Cabaret wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Cabaret is geproduceerd in 2005. Als de film recent is uitgebracht kun je Cabaret in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Cabaret aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Cabaret heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Cabaret in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van Cabaret. 

Bekijk nog meer films