1. musicals
  2. 3 Biggetjes De Musical

Film 3 Biggetjes De Musical

5/5

Ontdek bij ons alles over de film 3 Biggetjes De Musical. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film 3 Biggetjes De Musical weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar 3 Biggetjes De Musical op imdb.nl. Misschien is 3 Biggetjes De Musical op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt 3 Biggetjes De Musical streamen online als je een 3 Biggetjes De Musical torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat 3 Biggetjes De Musical op 123movies staat.

Specificaties over de film 3 Biggetjes De Musical

Schermtype

Kristel Verbeke

Genre

Musicals

Kijkwijzer

AL

Speelduur

145:00:00 minuten

Regisseur

Gert Verhulst

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2003

Omschrijving van de film 3 Biggetjes De Musical

Na het succes van de musical Doornroosje, brengen de befaamde makers van Studio 100 nu een gloednieuwe topmusical: 3 Biggetjes De Musical. Deze keer schittert niemand minder dan K3 in de hoofdrol! Het verhaal van de musical begint waar het bekende sprookje eindigt. De oude wolf is nog altijd woedend, omdat het hem nooit gelukt is om de 3 biggetjes te vangen. Dit vormt het begin van een onvergetelijk avontuur dat het hele gezin meeneemt naar een wereld vol fantasie, spanning en zelfs een vleugje romantiek! In 3 Biggetjes De Musical worden jong en oud betoverd door de prachtige decors, de adembenemende kostuums en natuurlijk de betoverende muziek van K3. Het is een voorstelling waarbij je volledig wordt opgeslokt door de magische sfeer en je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. De grappige en ontroerende momenten zorgen voor een lach op het gezicht van jong en oud, terwijl de spannende scènes je op het puntje van je stoel laten zitten. Deze musical is niet alleen een feest voor de zintuigen, maar ook een unieke gelegenheid om de meiden van K3 live te bewonderen op het podium. Met hun betoverende stemmen en aanstekelijke dansmoves weten ze iedereen te betoveren. Kortom, 3 Biggetjes De Musical is een onvergetelijke belevenis voor het hele gezin, die je nog lang bij zal blijven! Mis deze kans niet en beleef samen met.

Veelgestelde vragen over de film 3 Biggetjes De Musical

Kristel Verbeke is de hoofdrolspeler in 3 Biggetjes De Musical. De volledige cast van 3 Biggetjes De Musical kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film 3 Biggetjes De Musical is Musicals.

De speelduur van de film 3 Biggetjes De Musical is 145:00:00 minuten.

Om te bekijken waar 3 Biggetjes De Musical te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film 3 Biggetjes De Musical wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

3 Biggetjes De Musical is geproduceerd in 2003. Als de film recent is uitgebracht kun je 3 Biggetjes De Musical in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de 3 Biggetjes De Musical aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

3 Biggetjes De Musical heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of 3 Biggetjes De Musical in blue ray te bekijken is.

Gert Verhulst is de regisseur van 3 Biggetjes De Musical. 

Bekijk nog meer films