1. musicals
  2. Movie Roald Dahl’s Matilda The Musical

Film Movie Roald Dahl's Matilda The Musical

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Movie Roald Dahl's Matilda The Musical. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Movie Roald Dahl's Matilda The Musical weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Movie Roald Dahl's Matilda The Musical op imdb.nl. Misschien is Movie Roald Dahl's Matilda The Musical op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Movie Roald Dahl's Matilda The Musical streamen online als je een Movie Roald Dahl's Matilda The Musical torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Movie Roald Dahl's Matilda The Musical op 123movies staat.

Specificaties over de film Movie Roald Dahl's Matilda The Musical

Schermtype

Emma Thompson

Genre

Musicals | Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

113 minuten

Regisseur

Matthew Warchus

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Movie Roald Dahl's Matilda The Musical

Matthew Warchus voert de regie over deze bewerking van de bekroonde musical, gebaseerd op het boek van Roald Dahl, met muziek en teksten van Tim Minchin. Matilda Wormwood (Alisha Weir) is buitengewoon slim en getalenteerd, maar moet het opnemen tegen onverschillige ouders en een wrede en angstaanjagende nieuwe schooldirecteur, Miss Trunchbull (Emma Thompson). Gelukkig vindt ze een vriend in de vriendelijke lerares Miss Honey (Lashana Lynch) en besluit ze dat het tijd is voor verandering. Deze betoverende musical neemt je mee op een reis vol magie en avontuur. De briljante cast brengt de personages tot leven en laat je lachen, huilen en meeleven met Matilda's ongelooflijke verhaal. De muziek en teksten van Tim Minchin zorgen voor aanstekelijke melodieën en pakkende teksten die je niet snel zult vergeten. Of je nu een fan bent van Roald Dahl's boek, de filmadaptatie of gewoon van musicals houdt, deze voorstelling is een absolute must-see. Laat je betoveren door de energieke dansnummers, ontroerende momenten en het indrukwekkende talent van de cast. Mis deze kans niet om Matilda The Musical te ervaren en je te laten inspireren door het verhaal van een moedig en intelligent meisje dat haar eigen lot in handen neemt.

Veelgestelde vragen over de film Movie Roald Dahl's Matilda The Musical

Emma Thompson is de hoofdrolspeler in Movie Roald Dahl's Matilda The Musical. De volledige cast van Movie Roald Dahl's Matilda The Musical kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Movie Roald Dahl's Matilda The Musical is Musicals | Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Movie Roald Dahl's Matilda The Musical is 113 minuten.

Om te bekijken waar Movie Roald Dahl's Matilda The Musical te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Movie Roald Dahl's Matilda The Musical wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden. 

Movie Roald Dahl's Matilda The Musical is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Movie Roald Dahl's Matilda The Musical in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Movie Roald Dahl's Matilda The Musical aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Movie Roald Dahl's Matilda The Musical heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Movie Roald Dahl's Matilda The Musical in blue ray te bekijken is.

Matthew Warchus is de regisseur van Movie Roald Dahl's Matilda The Musical. 

Bekijk nog meer films