1. musicals
  2. La La Land

Film La La Land

5/5

Ontdek bij ons alles over de film La La Land. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film La La Land weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar La La Land op imdb.nl. Misschien is La La Land op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt La La Land streamen online als je een La La Land torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat La La Land op 123movies staat.

Specificaties over de film La La Land

Schermtype

Ryan Gosling

Genre

Musicals | Romantiek | Drama

Kijkwijzer

AL

Speelduur

123 minuten

Regisseur

Damien Chazelle

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2016

Omschrijving van de film La La Land

La La Land is een betoverend en meeslepend verhaal dat zich afspeelt in het bruisende Hollywood. Het vertelt het verhaal van Mia, een gedreven jonge vrouw die niets liever wil dan actrice worden. Terwijl ze koffie serveert om de eindjes aan elkaar te knopen, rent ze van de ene auditie naar de andere, hopend op die ene grote doorbraak. Tegelijkertijd volgen we ook het leven van Sebastian, een getalenteerde jazzmuzikant die zijn dagen slijt met het spelen van piano in sjofele clubs. Hij droomt ervan om ooit zijn eigen jazzclub te openen, maar voor nu moet hij zien rond te komen met optredens die zijn ziel maar nauwelijks voeden. Terwijl Mia en Sebastian elkaar ontmoeten en een bijzondere band ontwikkelen, ontdekken ze dat het leven waar ze naar verlangen misschien wel verder weg is dan ze hadden gedacht. Ze worden geconfronteerd met obstakels en teleurstellingen, maar hun passie en doorzettingsvermogen blijven hen voortstuwen. La La Land is een ode aan de dromers, degenen die blijven geloven in hun passies en die bereid zijn om te vechten voor hun dromen, zelfs als het leven tegenzit. Met prachtige cinematografie, meeslepende muziek en onvergetelijke performances van Emma Stone en Ryan Gosling, neemt La La Land je mee op een betoverende reis vol liefde, passie en de zoektocht naar het vervullen van je diepste verlangens. Het is een film die je hart zal raken en.

Veelgestelde vragen over de film La La Land

Ryan Gosling is de hoofdrolspeler in La La Land. De volledige cast van La La Land kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film La La Land is Musicals | Romantiek | Drama.

De speelduur van de film La La Land is 123 minuten.

Om te bekijken waar La La Land te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film La La Land wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands. 

La La Land is geproduceerd in 2016. Als de film recent is uitgebracht kun je La La Land in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de La La Land aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

La La Land heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of La La Land in blue ray te bekijken is.

Damien Chazelle is de regisseur van La La Land. 

Bekijk nog meer films