1. musicals
  2. Jesus Christ Superstar Box

Film Jesus Christ Superstar Box

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Jesus Christ Superstar Box. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Jesus Christ Superstar Box weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Jesus Christ Superstar Box op imdb.nl. Misschien is Jesus Christ Superstar Box op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Jesus Christ Superstar Box streamen online als je een Jesus Christ Superstar Box torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Jesus Christ Superstar Box op 123movies staat.

Specificaties over de film Jesus Christ Superstar Box

Schermtype

nvt

Genre

Musicals

Kijkwijzer

6

Speelduur

3 uur minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Jesus Christ Superstar Box

Deze verbluffende interpretatie van de legendarische rockopera van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vertelt het verhaal van de laatste weken van het leven van Christus (Ted Neeley). Een indrukwekkende, epische productie, volledig opgenomen op locatie in Israël, waarin producent-regisseur Norman Jewison een briljant voorbeeld levert van modern en grensverleggend filmwerk met de onvergetelijke liedjes van Rice en Webber. Als extra's krijgt u een filmcommentaar, een interview met Tim Rice en foto's. In 1972 was de musical Jesus Christ Superstar voor het eerst te bewonderen in het Londense West End en sindsdien is de musicalwereld nooit meer hetzelfde geweest. Deze musical, met hoofdrollen voor Glen Carter en Rick Mayall, is opgenomen in Pinewood Studios en brengt één van de grootste kassuccessen van het theater naar het witte doek. De film bevat onder andere de hits "I Don't Know How To Love Him", "Gethsemane" en "Superstar". Als extra's krijgt u een kijkje achter de schermen met 'The Making Of' en kunt u genieten van 'Best Of Broadway' trailers.

Veelgestelde vragen over de film Jesus Christ Superstar Box

nvt is de hoofdrolspeler in Jesus Christ Superstar Box. De volledige cast van Jesus Christ Superstar Box kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Jesus Christ Superstar Box is Musicals.

De speelduur van de film Jesus Christ Superstar Box is 3 uur minuten.

Om te bekijken waar Jesus Christ Superstar Box te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Jesus Christ Superstar Box wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Jesus Christ Superstar Box is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Jesus Christ Superstar Box in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Jesus Christ Superstar Box aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Jesus Christ Superstar Box heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Jesus Christ Superstar Box in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van Jesus Christ Superstar Box. 

Bekijk nog meer films