1. musicals
  2. 3 Biggetjes De Musical DVD + CD

Film 3 Biggetjes De Musical DVD + CD

5/5

Ontdek bij ons alles over de film 3 Biggetjes De Musical DVD + CD. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film 3 Biggetjes De Musical DVD + CD weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar 3 Biggetjes De Musical DVD + CD op imdb.nl. Misschien is 3 Biggetjes De Musical DVD + CD op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt 3 Biggetjes De Musical DVD + CD streamen online als je een 3 Biggetjes De Musical DVD + CD torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat 3 Biggetjes De Musical DVD + CD op 123movies staat.

Specificaties over de film 3 Biggetjes De Musical DVD + CD

Schermtype

Kristel Verbeke, K3

Genre

Musicals

Kijkwijzer

AL

Speelduur

145 minuten minuten

Regisseur

Gert Verhulst

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2007

Omschrijving van de film 3 Biggetjes De Musical DVD + CD

Nu verkrijgbaar: 3 Biggetjes De Musical DVD + CD! Deze sensationele musical is het nieuwste meesterwerk van de succesvolle makers van Studio 100. En raad eens wie de hoofdrol vertolken? Juist, onze geliefde K3! Dit betoverende verhaal neemt je mee op een onvergetelijke reis die begint waar het sprookje eindigt. De oude wolf is nog altijd woedend omdat het hem nooit gelukt is om de 3 biggetjes te vangen. Maar nu krijgt hij een nieuwe kans om wraak te nemen! Bereid je voor op een avontuur dat het hele gezin zal betoveren met een mix van fantasie, spanning en een vleugje romantiek. Deze DVD + CD-set bevat niet alleen de geweldige musical, maar ook een soundtrack die je keer op keer kunt beluisteren. Maak je klaar om mee te zingen en te dansen met K3 terwijl ze het podium betreden en je meeslepen in dit magische verhaal. Met nieuwe details, betoverende kostuums en betoverende decors zal deze musical je betoveren en je hart doen smelten. Mis deze kans niet om de 3 Biggetjes De Musical DVD + CD in huis te halen en geniet keer op keer van dit spannende avontuur voor het hele gezin!

Veelgestelde vragen over de film 3 Biggetjes De Musical DVD + CD

Kristel Verbeke, K3 is de hoofdrolspeler in 3 Biggetjes De Musical DVD + CD. De volledige cast van 3 Biggetjes De Musical DVD + CD kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film 3 Biggetjes De Musical DVD + CD is Musicals.

De speelduur van de film 3 Biggetjes De Musical DVD + CD is 145 minuten minuten.

Om te bekijken waar 3 Biggetjes De Musical DVD + CD te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film 3 Biggetjes De Musical DVD + CD wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

3 Biggetjes De Musical DVD + CD is geproduceerd in 2007. Als de film recent is uitgebracht kun je 3 Biggetjes De Musical DVD + CD in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de 3 Biggetjes De Musical DVD + CD aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

3 Biggetjes De Musical DVD + CD heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of 3 Biggetjes De Musical DVD + CD in blue ray te bekijken is.

Gert Verhulst is de regisseur van 3 Biggetjes De Musical DVD + CD. 

Bekijk nog meer films