1. animatie
  2. Anastasia

Film Anastasia

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Anastasia. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Anastasia weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Anastasia op imdb.nl. Misschien is Anastasia op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Anastasia streamen online als je een Anastasia torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Anastasia op 123movies staat.

Specificaties over de film Anastasia

Schermtype

Tim Curry

Genre

Animatie | Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

90 minuten

Regisseur

Don Bluth

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1997

Omschrijving van de film Anastasia

Anastasia is een betoverende film die je meeneemt op een meeslepend avontuur vol spanning, romantiek, komedie en prachtige muziek. Het verhaal draait om de verloren Russische prinses Anastasia, die vastberaden is om haar ware identiteit te ontdekken. Deze film neemt je mee terug naar het mysterieuze Rusland van vroeger, waar Anastasia's leven drastisch verandert wanneer ze betrokken raakt bij een complot om de Romanov-dynastie omver te werpen. Samen met de charmante en grappige Dimitri gaat ze op een ongelooflijke speurtocht om haar werkelijke afkomst te achterhalen. Terwijl Anastasia en Dimitri door adembenemende landschappen reizen en spannende situaties trotseren, groeit er een bijzondere band tussen hen. Maar zal Anastasia erin slagen om haar identiteit te bewijzen en haar rechtmatige plaats op de troon terug te eisen? Deze film zit vol met verrassende wendingen, prachtige animatie en onvergetelijke muziek die je hart zal veroveren. Beleef het avontuur van Anastasia en laat je betoveren door haar zoektocht naar haar ware zelf.

Veelgestelde vragen over de film Anastasia

Tim Curry is de hoofdrolspeler in Anastasia. De volledige cast van Anastasia kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Anastasia is Animatie | Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Anastasia is 90 minuten.

Om te bekijken waar Anastasia te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Anastasia wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Anastasia is geproduceerd in 1997. Als de film recent is uitgebracht kun je Anastasia in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Anastasia aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Anastasia heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Anastasia in blue ray te bekijken is.

Don Bluth is de regisseur van Anastasia.