1. misdaad
  2. Best Of BBC Detectives Box 1

Film Best Of BBC Detectives Box 1

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Best Of BBC Detectives Box 1. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Best Of BBC Detectives Box 1 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Best Of BBC Detectives Box 1 op imdb.nl. Misschien is Best Of BBC Detectives Box 1 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Best Of BBC Detectives Box 1 streamen online als je een Best Of BBC Detectives Box 1 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Best Of BBC Detectives Box 1 op 123movies staat.

Specificaties over de film Best Of BBC Detectives Box 1

Schermtype

Tom Ward

Genre

Misdaad

Kijkwijzer

16

Speelduur

575:00:00 minuten

Regisseur

BBC

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2007

Omschrijving van de film Best Of BBC Detectives Box 1

Wat maakt Britse detectives zo onweerstaanbaar om naar te kijken? Is het de geloofwaardigheid van de personages en de unieke sfeer die ze creëren? Of misschien is het de aandacht voor detail, zelfs op persoonlijk vlak? En laten we de buitengewone prestaties van de vele getalenteerde acteurs in het Verenigd Koninkrijk niet vergeten. Of is het gewoonweg de briljante verhaallijn die de show steelt? Met de "Best Of BBC Detectives Box 1" krijgt u nu de kans om deze vragen zelf te beantwoorden. Deze verzamelbox biedt een uitgebreide selectie van Britse detectives, met de eerste afleveringen van maar liefst vijf verschillende topseries van de BBC. Van de klassieke mysteries van Miss Marple tot het moderne speurwerk in Silent Witness, deze box neemt u mee op een spannende reis door het rijke landschap van de Britse detectivewereld. Of u nu al bekend bent met deze series en ze met vreugde opnieuw wilt beleven, of dat u ze juist voor het eerst ontdekt, één ding is zeker: u zult met veel plezier genieten van deze juweeltjes. Ontdek de intriges, volg de aanwijzingen en raak betrokken bij de meest boeiende moordzaken. Laat u meevoeren door de meesterlijke verhalen en raak verstrikt in de mysterieuze wereld van de Britse detectives. Of u nu een liefhebber bent van het genre of gewoon op zoek bent naar een nieuwe verslaving, deze verzamelbox is.

Veelgestelde vragen over de film Best Of BBC Detectives Box 1

Tom Ward is de hoofdrolspeler in Best Of BBC Detectives Box 1. De volledige cast van Best Of BBC Detectives Box 1 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Best Of BBC Detectives Box 1 is Misdaad.

De speelduur van de film Best Of BBC Detectives Box 1 is 575:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Best Of BBC Detectives Box 1 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Best Of BBC Detectives Box 1 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Best Of BBC Detectives Box 1 is geproduceerd in 2007. Als de film recent is uitgebracht kun je Best Of BBC Detectives Box 1 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Best Of BBC Detectives Box 1 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Best Of BBC Detectives Box 1 heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Best Of BBC Detectives Box 1 in blue ray te bekijken is.

BBC is de regisseur van Best Of BBC Detectives Box 1.