1. misdaad
  2. Fast Furious 8

Film Fast Furious 8

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Fast Furious 8. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Fast Furious 8 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Fast Furious 8 op imdb.nl. Misschien is Fast Furious 8 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Fast Furious 8 streamen online als je een Fast Furious 8 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Fast Furious 8 op 123movies staat.

Specificaties over de film Fast Furious 8

Schermtype

Charlize Theron

Genre

Misdaad

Kijkwijzer

12

Speelduur

130 minuten

Regisseur

F. Gary Gray

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Deens | Engels | Frans | IJslands | Nederlands | Noors | Zweeds

Geproduceerd in welk jaar

2017

Omschrijving van de film Fast Furious 8

In Fast Furious 8, genaamd "The Fate of the Furious", worden we meegenomen in een nieuw en spannend avontuur. Nu Dom en Letty genieten van hun huwelijksreis en Brian en Mia met pensioen zijn gegaan, lijken de leden van het team een rustig en normaal leven te leiden. Maar niets is wat het lijkt, wanneer een mysterieuze vrouw genaamd Cipher, gespeeld door Charlize Theron, Dom verleidt om terug te keren naar het criminele leven en hem ertoe aanzet om zijn eigen team te verraden. De hechte vriendschap van de groep wordt op de proef gesteld wanneer Dom degenen om zich heen bedriegt. Van de prachtige kusten van Cuba tot de drukke straten van New York City, en zelfs de ijzige vlaktes van de Barentszzee in het noordpoolgebied, moeten onze helden opnieuw de wereld rond reizen om een gevaarlijke anarchist te stoppen die vastberaden is om wereldwijde chaos te veroorzaken. Tijdens deze gevaarlijke missie moeten ze niet alleen hun vijanden overwinnen, maar ook hun vertrouwen in elkaar herstellen. Deze film zit boordevol actie, spanning en onverwachte plotwendingen. Het is een eerbetoon aan de hechte band die deze diverse groep mensen heeft opgebouwd en de familie die ze zijn geworden. Fast Furious 8 neemt je mee op een adembenemende rit vol spectaculaire stunts, snelle auto's en intense confrontaties. Ben jij klaar om deel uit te maken van deze epische reis en te ont.

Veelgestelde vragen over de film Fast Furious 8

Charlize Theron is de hoofdrolspeler in Fast Furious 8. De volledige cast van Fast Furious 8 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Fast Furious 8 is Misdaad.

De speelduur van de film Fast Furious 8 is 130 minuten.

Om te bekijken waar Fast Furious 8 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Fast Furious 8 wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Deens | Engels | Frans | IJslands | Nederlands | Noors | Zweeds. 

Fast Furious 8 is geproduceerd in 2017. Als de film recent is uitgebracht kun je Fast Furious 8 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Fast Furious 8 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Fast Furious 8 heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Fast Furious 8 in blue ray te bekijken is.

F. Gary Gray is de regisseur van Fast Furious 8.