1. misdaad
  2. Crooked House

Film Crooked House

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Crooked House. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Crooked House weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Crooked House op imdb.nl. Misschien is Crooked House op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Crooked House streamen online als je een Crooked House torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Crooked House op 123movies staat.

Specificaties over de film Crooked House

Schermtype

Gillian Anderson

Genre

Misdaad

Kijkwijzer

12

Speelduur

110 minuten

Regisseur

Gilles Paquet-Brenner

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2017

Omschrijving van de film Crooked House

Stap binnen in de duistere wereld van de Crooked House, het meesterwerk van de legendarische schrijfster Agatha Christie. Dit angstaanjagende verhaal neemt je mee naar een mysterieus landhuis dat doordrenkt is van geheimen en intriges. De Crooked House is een meesterlijke puzzel die wacht om ontrafeld te worden. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de donkere gangen verkent en de verborgen kamers ontdekt. Elk hoekje en gaatje van dit verwrongen huis houdt een nieuw raadsel verborgen, klaar om door jou opgelost te worden. Geen enkele aanwijzing is wat het lijkt in deze sinistere omgeving, dus wees op je hoede en vertrouw niemand. Met zijn gedetailleerde en realistische ontwerp is de Crooked House zowel een prachtig decoratief stuk als een uitdagend puzzelspel. Het is vervaardigd met oog voor detail en zorgt voor een sfeer van mysterie en spanning waar je urenlang in kunt verdwalen. Durf jij de uitdaging aan om de geheimen van dit verdorven landhuis te ontrafelen? Waag je aan de Crooked House en treed binnen in de wereld van Agatha Christie's duistere meesterwerk.

Veelgestelde vragen over de film Crooked House

Gillian Anderson is de hoofdrolspeler in Crooked House. De volledige cast van Crooked House kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Crooked House is Misdaad.

De speelduur van de film Crooked House is 110 minuten.

Om te bekijken waar Crooked House te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Crooked House wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Crooked House is geproduceerd in 2017. Als de film recent is uitgebracht kun je Crooked House in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Crooked House aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Crooked House heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Crooked House in blue ray te bekijken is.

Gilles Paquet-Brenner is de regisseur van Crooked House.