1. misdaad
  2. A Haunting In Venice

Film A Haunting In Venice

5/5

Ontdek bij ons alles over de film A Haunting In Venice. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film A Haunting In Venice weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar A Haunting In Venice op imdb.nl. Misschien is A Haunting In Venice op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt A Haunting In Venice streamen online als je een A Haunting In Venice torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat A Haunting In Venice op 123movies staat.

Specificaties over de film A Haunting In Venice

Schermtype

Kenneth Branagh

Genre

Misdaad

Kijkwijzer

16

Speelduur

103 minuten

Regisseur

Kenneth Branagh

Gesproken taal

Engels | Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film A Haunting In Venice

"A Haunting in Venice" is een meeslepend en huiveringwekkend avontuur dat zich afspeelt in het mysterieuze Venetië van na de Tweede Wereldoorlog, op een angstaanjagende All Hallows' Eve. Dit unieke spel brengt de beroemde detective Hercule Poirot terug in actie, nu hij met pensioen is en zichzelf heeft verbannen naar de meest betoverende stad ter wereld. In "A Haunting in Venice" wordt Poirot met tegenzin uitgenodigd om een seance bij te wonen in een vervallen en behekst palazzo. Wat begint als een onschuldige bijeenkomst, verandert al snel in een angstaanjagende nacht vol mysterie en gevaar. Wanneer een van de gasten op gruwelijke wijze wordt vermoord, wordt Poirot meegezogen in een sinistere wereld vol schaduwen en geheimen. Het spel biedt spelers de mogelijkheid om in de huid van Hercule Poirot te kruipen en de moordenaar te ontmaskeren. Door middel van puzzels, raadsels en het ontrafelen van de duistere geheimen van Venetië, moeten spelers hun detectivevaardigheden gebruiken om de waarheid te achterhalen. Met adembenemende visuals, meeslepende geluidseffecten en een meeslepend verhaal, is "A Haunting in Venice" een spel dat garant staat voor urenlang spannend entertainment. Waag je in de duistere straten van Venetië en ontdek de waarheid achter de angstaanjagende gebeurtenissen die plaatsvinden in "A Haunting.

Veelgestelde vragen over de film A Haunting In Venice

Kenneth Branagh is de hoofdrolspeler in A Haunting In Venice. De volledige cast van A Haunting In Venice kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film A Haunting In Venice is Misdaad.

De speelduur van de film A Haunting In Venice is 103 minuten.

Om te bekijken waar A Haunting In Venice te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film A Haunting In Venice wordt afgespeeld in Engels | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

A Haunting In Venice is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je A Haunting In Venice in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de A Haunting In Venice aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

A Haunting In Venice heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of A Haunting In Venice in blue ray te bekijken is.

Kenneth Branagh is de regisseur van A Haunting In Venice.