1. misdaad
  2. Philadephia

Film Philadephia

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Philadephia. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Philadephia weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Philadephia op imdb.nl. Misschien is Philadephia op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Philadephia streamen online als je een Philadephia torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Philadephia op 123movies staat.

Specificaties over de film Philadephia

Schermtype

Tom Hanks

Genre

Misdaad | Thrillers

Kijkwijzer

6

Speelduur

120:00:00 minuten

Regisseur

Jonathan Demme

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1993

Omschrijving van de film Philadephia

Philadelphia is een meeslepend verhaal over advocaat en aidspatiënt Andrew Beckett, die onrechtvaardig wordt ontslagen kort na zijn promotie. Hij wordt geconfronteerd met de beschuldiging dat hij een opdracht heeft verprutst, maar Andrew is vastberaden om zijn onschuld te bewijzen. In een wereld waarin onbegrip en intolerantie heersen, vecht hij voor gerechtigheid en om de vooroordelen tegen mensen met aids te doorbreken. Deze prachtige film, met in de hoofdrollen de getalenteerde acteurs Tom Hanks en Denzel Washington, neemt je mee op een emotionele reis vol misstanden en vooroordelen. Philadelphia laat zien hoe één man de moed vindt om de strijd aan te gaan tegen een systeem dat hem heeft laten vallen. De film weet op indrukwekkende wijze de pijn, angst en vastberadenheid van Andrew Beckett over te brengen, waardoor je als kijker volledig wordt meegesleept in zijn verhaal. Philadelphia is niet alleen een film, maar ook een krachtige boodschap van hoop en verandering. Het laat ons nadenken over onze eigen vooroordelen en de impact die ze kunnen hebben op mensen die anders zijn dan wij. Deze film zal je inspireren om op te komen voor gerechtigheid en om te strijden voor een wereld waarin iedereen gelijkwaardig wordt behandeld, ongeacht zijn of haar gezondheidstoestand. Laat je meeslepen door de emotionele rollercoaster van Philadelphia en ervaar de kracht van menselijke veerkracht en solidariteit.

Veelgestelde vragen over de film Philadephia

Tom Hanks is de hoofdrolspeler in Philadephia. De volledige cast van Philadephia kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Philadephia is Misdaad | Thrillers.

De speelduur van de film Philadephia is 120:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Philadephia te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Philadephia wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Philadephia is geproduceerd in 1993. Als de film recent is uitgebracht kun je Philadephia in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Philadephia aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Philadephia heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Philadephia in blue ray te bekijken is.

Jonathan Demme is de regisseur van Philadephia.