1. avontuur
  2. Het Feest van Tante Rita DVD

Film Het Feest van Tante Rita DVD

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Het Feest van Tante Rita DVD. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Het Feest van Tante Rita DVD weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Het Feest van Tante Rita DVD op imdb.nl. Misschien is Het Feest van Tante Rita DVD op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Het Feest van Tante Rita DVD streamen online als je een Het Feest van Tante Rita DVD torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Het Feest van Tante Rita DVD op 123movies staat.

Specificaties over de film Het Feest van Tante Rita DVD

Schermtype

Edo Brunner

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

AL

Speelduur

80 minuten

Regisseur

Dennis Bots

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Het Feest van Tante Rita DVD

"Theo en Lulu zijn klaar voor een avontuurlijke vakantie op de camping, in de hoop een uitnodiging te krijgen voor Het Feest van Tante Rita. Bij aankomst op de camping wacht hen een aangename verrassing: ze zijn daadwerkelijk uitgenodigd! Echter, de weg naar het feest zit vol obstakels. Hun familieauto wil niet starten en er is ook nog eens een leeuw ontsnapt uit de nabijgelegen dierentuin. Ondanks deze tegenslagen besluiten Theo en Lulu moedig verder te gaan. Maar dan worden ze geconfronteerd met Vwo en zijn persoonlijke chauffeur Remco, die vastbesloten zijn om de danswedstrijd te winnen. Zullen Frank Vonk en zijn team erin slagen om de leeuw te vangen in het betoverende Tsjoe Tsjoe Wa bos? En kan de bijziende buschauffeur Theo en Lulu op tijd naar het dansfeest brengen? Dit avontuur zit vol met spanning, humor en onverwachte wendingen. Een unieke reis waarin vriendschap en doorzettingsvermogen de sleutel zijn tot succes. Met de Het Feest van Tante Rita DVD haal je de magie van dit onvergetelijke avontuur in huis. Beleef samen met Theo en Lulu de spanning van de zoektocht naar de leeuw en geniet van de hilarische capriolen onderweg. Een film die zowel jong als oud zal betoveren en zorgen voor een onvergetelijke kijkervaring. Duik in de wereld van Het Feest van Tante Rita en laat je verrassen door de betoverende.

Veelgestelde vragen over de film Het Feest van Tante Rita DVD

Edo Brunner is de hoofdrolspeler in Het Feest van Tante Rita DVD. De volledige cast van Het Feest van Tante Rita DVD kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Het Feest van Tante Rita DVD is Avontuur.

De speelduur van de film Het Feest van Tante Rita DVD is 80 minuten.

Om te bekijken waar Het Feest van Tante Rita DVD te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Het Feest van Tante Rita DVD wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Het Feest van Tante Rita DVD is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Het Feest van Tante Rita DVD in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Het Feest van Tante Rita DVD aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Het Feest van Tante Rita DVD heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Het Feest van Tante Rita DVD in blue ray te bekijken is.

Dennis Bots is de regisseur van Het Feest van Tante Rita DVD.