1. kinderen familie
  2. K3 En Het Droombed

Film K3 En Het Droombed

5/5

Ontdek bij ons alles over de film K3 En Het Droombed. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film K3 En Het Droombed weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar K3 En Het Droombed op imdb.nl. Misschien is K3 En Het Droombed op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt K3 En Het Droombed streamen online als je een K3 En Het Droombed torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat K3 En Het Droombed op 123movies staat.

Specificaties over de film K3 En Het Droombed

Schermtype

Kristel Verbeke

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

40:00:00 minuten

Regisseur

Dennis Bots

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film K3 En Het Droombed

Karen, Kristel en Josje gaan op een avontuurlijke reis in het betoverende verhaal van K3 En Het Droombed. Na een fascinerende show van Dr. Von Zanzibar, een meesterillusionist, realiseert Josje zich dat ze haar handtas is vergeten in de zaal. Vastbesloten om haar tas terug te vinden, volgen de meiden het spoor van aanwijzingen dat hen leidt naar het podium, te midden van de betoverende rekwisieten van Dr. Von Zanzibar. Tot hun grote verbazing ontdekken ze dat het droombed uit de show een buitengewoon bijzondere eigenschap heeft. Het bed heeft de kracht om magische dromen te creëren. Terwijl ze op het bed liggen, worden Karen, Kristel en Josje meegenomen naar een wereld vol muziek, dans en betoverende dromen. Ze beleven de meest fantastische avonturen en ontdekken dat dromen werkelijkheid kunnen worden. K3 En Het Droombed is niet zomaar een verhaal, het is een betoverende ervaring die kinderen meeneemt in de wondere wereld van K3. Met hun kenmerkende muziek en dans zorgen Karen, Kristel en Josje voor een onvergetelijk avontuur vol magie en plezier. Dit is een verhaal dat kinderen zal inspireren om te dromen en te geloven dat alles mogelijk is.

Veelgestelde vragen over de film K3 En Het Droombed

Kristel Verbeke is de hoofdrolspeler in K3 En Het Droombed. De volledige cast van K3 En Het Droombed kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film K3 En Het Droombed is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film K3 En Het Droombed is 40:00:00 minuten.

Om te bekijken waar K3 En Het Droombed te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film K3 En Het Droombed wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

K3 En Het Droombed is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je K3 En Het Droombed in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de K3 En Het Droombed aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

K3 En Het Droombed heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of K3 En Het Droombed in blue ray te bekijken is.

Dennis Bots is de regisseur van K3 En Het Droombed.