1. kinderen familie
  2. Aladdin

Film Aladdin

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Aladdin. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Aladdin weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Aladdin op imdb.nl. Misschien is Aladdin op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Aladdin streamen online als je een Aladdin torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Aladdin op 123movies staat.

Specificaties over de film Aladdin

Schermtype

Will Smith

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

9

Speelduur

87 minuten

Regisseur

Guy Ritchie

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Portugees

Ondertiteling

Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Portugees

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film Aladdin

Vang de magie van duizend-en-één nachten met Aladdin! Dit betoverende avontuur neemt je mee op een onvergetelijke reis vol humor en spanning. Zweef weg op een vliegend tapijt en ontdek de wonderen van deze spectaculaire film, die nu zorgvuldig opnieuw is uitgebracht en verbeterd. Aladdin betovert je niet alleen met zijn adembenemende animaties, maar ook met zijn met een Academy Award bekroonde muziek. Laat je meeslepen door de betoverende melodieën en dans mee op de vrolijke tonen. De doldwaze humor van de kleurrijke personages zorgt voor een lach op je gezicht en brengt de magie tot leven. Stap in de wereld van Aladdin en beleef het onvergetelijke vliegende avontuur. Ontdek exotische locaties, ontmoet betoverende wezens en laat je verrassen door de onverwachte wendingen. Met Aladdin geniet je zoals nooit tevoren van een tijdloos verhaal dat jong en oud betovert. Waan je in een sprookjesachtige wereld en laat je meevoeren door de betovering van Aladdin!

Veelgestelde vragen over de film Aladdin

Will Smith is de hoofdrolspeler in Aladdin. De volledige cast van Aladdin kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Aladdin is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Aladdin is 87 minuten.

Om te bekijken waar Aladdin te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Aladdin wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Portugees en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Portugees. 

Aladdin is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je Aladdin in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Aladdin aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Aladdin heeft het volgende advies qua leeftijd: 9 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Aladdin in blue ray te bekijken is.

Guy Ritchie is de regisseur van Aladdin.