1. kinderen familie
  2. Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel

Film Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel op imdb.nl. Misschien is Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel streamen online als je een Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel op 123movies staat.

Specificaties over de film Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel

Schermtype

Aad van Toor

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

220 minuten

Regisseur

Aad van Toor

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel

Bassie en Adriaan, de legendarische clown en acrobaat, zijn terug met een nieuw avontuur genaamd "Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel". Dit keer ontvangen ze per vergissing de sleutel van een geheime kluis van twee boeven. Onwetend van het gevaar, vertrekken ze voor een ontspannen vakantie naar het prachtige Spanje. Maar rust is ver te zoeken, want de boeven willen wanhopig de sleutel terug en zetten alles op alles om onze helden te achtervolgen, zelfs tot in Spanje! In dit spannende avontuur worden Bassie en Adriaan geconfronteerd met gevaarlijke situaties en onverwachte wendingen. Ze moeten hun slimheid en moed gebruiken om de boeven te slim af te zijn en de sleutel te beschermen. Zal het hen lukken om de boeven te ontlopen en de geheime kluis te redden? Of zullen ze uiteindelijk in de handen van de boeven vallen? "Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel" neemt jong en oud mee op een adembenemende reis vol spanning, humor en avontuur. Dit is een must-have voor alle fans van Bassie en Adriaan, maar ook voor iedereen die houdt van een verhaal vol actie en mysterie. Bereid je voor op een onvergetelijke reis met de onverwoestbare clown en acrobaat, waarbij je op het puntje van je stoel zult zitten en je afvraagt: zal het ook deze keer weer goed aflopen?

Veelgestelde vragen over de film Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel

Aad van Toor is de hoofdrolspeler in Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel. De volledige cast van Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel is 220 minuten.

Om te bekijken waar Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel in blue ray te bekijken is.

Aad van Toor is de regisseur van Bassie Adriaan Het Geheim Van De Sleutel.