1. kinderen familie
  2. Magische Zwaard

Film Magische Zwaard

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Magische Zwaard. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Magische Zwaard weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Magische Zwaard op imdb.nl. Misschien is Magische Zwaard op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Magische Zwaard streamen online als je een Magische Zwaard torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Magische Zwaard op 123movies staat.

Specificaties over de film Magische Zwaard

Schermtype

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

83 minuten

Regisseur

Frederik Du Chau

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans, Italiaans

Ondertiteling

Duits | Engels voor doven en slechthorenden | Spaans

Geproduceerd in welk jaar

1998

Omschrijving van de film Magische Zwaard

Welkom in het betoverende land van Camelot, waar het Magische Zwaard je meeneemt op een avontuur vol animatie en adembenemende muziek. Maak kennis met Kayley, een vurig tienermeisje dat niet kan weerstaan aan de roep van het avontuur. Wanneer de boosaardige ridder Ruber het legendarische zwaard Excalibur steelt van Koning Arthur, aarzelt Kayley geen moment en besluit ze samen met Garrett, een knappe, blinde schildknaap, op een spannende zoektocht te gaan om het zwaard terug te krijgen en haar geliefde koninkrijk te redden. Tijdens hun zoektocht stuiten de twee onwaarschijnlijke helden op een hilarisch duo: Devon & Cornwall, een moppentappende, tweekoppige draak. Samen beleven ze magische en muzikale avonturen, waarbij Kayley en Garrett de kracht van vriendschap en moed ontdekken. Dit hartverwarmende verhaal neemt je mee op een betoverende reis vol plezier en verrassingen. Dus bereid je voor om betoverd te worden en geniet van Het Magische Zwaard - Op Zoek naar Camelot. Dit is een avontuur dat je niet wilt missen!

Veelgestelde vragen over de film Magische Zwaard

is de hoofdrolspeler in Magische Zwaard. De volledige cast van Magische Zwaard kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Magische Zwaard is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Magische Zwaard is 83 minuten.

Om te bekijken waar Magische Zwaard te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Magische Zwaard wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Engels voor doven en slechthorenden | Spaans. 

Magische Zwaard is geproduceerd in 1998. Als de film recent is uitgebracht kun je Magische Zwaard in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Magische Zwaard aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Magische Zwaard heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Magische Zwaard in blue ray te bekijken is.

Frederik Du Chau is de regisseur van Magische Zwaard.