1. kinderen familie
  2. Paniek Op De Prairie

Film Paniek Op De Prairie

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Paniek Op De Prairie. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Paniek Op De Prairie weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Paniek Op De Prairie op imdb.nl. Misschien is Paniek Op De Prairie op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Paniek Op De Prairie streamen online als je een Paniek Op De Prairie torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Paniek Op De Prairie op 123movies staat.

Specificaties over de film Paniek Op De Prairie

Schermtype

Randy Quaid

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

73 minuten

Regisseur

Will Finn

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2004

Omschrijving van de film Paniek Op De Prairie

Roep iedereen bij elkaar en ga gauw klaar zitten voor een heleboel pret met Disney's animatiecomedy PANIEK OP DE PRAIRIE. In dit spannende avontuur staat boerderij Het Stukje van de Hemel centraal, die bedreigd wordt door een hebzuchtige veedief. Gelukkig zijn er drie vastberaden koeien, de karatehengst Buck en een bont gezelschap van dieren die hun krachten bundelen om de boerderij te redden. De strijd wordt steeds heviger als het beestenverbond hun huid op het spel zet en een mysterieuze bende slechteriken probeert te slim af te zijn. Bereid je voor op een compleet nieuw filmavontuur met verbazingwekkende animatie, heerlijke characters en originele liedjes uitgevoerd door K.D. Lang, Bonnie Raitt, Tim McGraw en The Beu Sisters. Het script is geschreven door de Academy Award-winnende componist van Belle en het Beest en Aladdin, waardoor je verzekerd bent van een meeslepende en magische ervaring. PANIEK OP DE PRAIRIE neemt je mee op een onvergetelijke reis vol humor, actie en avontuur. Geniet van de prachtige visuals, ontmoet kleurrijke personages en zing mee met de catchy liedjes. Deze film biedt entertainment voor jong en oud en is een absolute must-see voor alle Disney-fans. Dus verzamel je vrienden en familie en beleef samen een geweldige filmervaring met PANIEK OP DE PRAIRIE!

Veelgestelde vragen over de film Paniek Op De Prairie

Randy Quaid is de hoofdrolspeler in Paniek Op De Prairie. De volledige cast van Paniek Op De Prairie kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Paniek Op De Prairie is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Paniek Op De Prairie is 73 minuten.

Om te bekijken waar Paniek Op De Prairie te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Paniek Op De Prairie wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands. 

Paniek Op De Prairie is geproduceerd in 2004. Als de film recent is uitgebracht kun je Paniek Op De Prairie in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Paniek Op De Prairie aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Paniek Op De Prairie heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Paniek Op De Prairie in blue ray te bekijken is.

Will Finn is de regisseur van Paniek Op De Prairie.